Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβλήματα με την καθαριότητα γυμναστηρίων σε σχολεία ανάδειξε ο Γ. Λάζαρης

Προβλήματα με την καθαριότητα γυμναστηρίων σε σχολεία ανάδειξε ο Γ. Λάζαρης

Ένα θέμα που αφορά τα γυμναστήρια σχολικών μονάδων στην Τρίπολη έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» Γιάννης Λάζαρης, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Λάζαρης τόνισε ότι «πολλά από τα γυμναστήρια σχολείων παραχωρούμε τη χρήση τους σε συλλόγους ή σε εκδηλώσεις και δημιουργείται ένα πρόβλημα.

Οι χώροι καθαρίζονται από τις καθαρίστριες τις μεσημεριανές ώρες, όμως όταν τα γυμναστήρια χρησιμοποιούνται το απόγευμα, το επόμενο πρωί η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

«Όταν πηγαίνει ένας σύλλογος το απόγευμα παραμένουν οι τουαλέτες και οι υπόλοιποι χώροι σε κακή κατάσταση. Δεν είναι χώροι που μπορούν να επισκεφτούν τα παιδιά το επόμενο πρωί.

Είναι ένα σημαντικό ζήτημα, να διασφαλίζεται η καθαριότητα όταν γίνεται παραχώρηση. Δεν λέω να μην παραχωρούνται οι αθλητικοί χώροι» τόνισε ο κ. Λάζαρης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Παυλής αποδέχτηκε ότι υπάρχει θέμα όχι μόνο για τα γυμναστήρια αλλά συνολικά για τα σχολεία, λόγω του περιορισμού χρόνου εργασίας του προσωπικού καθαριότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...