Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναδασμός Κανδήλας | Διαγωνισμός για τις υπολειπόμενες εργασίες!

Αναδασμός Κανδήλας | Διαγωνισμός για τις υπολειπόμενες εργασίες!

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας προκηρύσσει «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου «ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΣ» Προϋπολογισμού Μελέτης 460.000 €.

Πρόκειται για έργο για το οποίο "φώναζε" και πίεζε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το 2014 (!) όταν ήταν Υφυπουργός Ανάπτυξης, όμως έκτοτε είχε "κολλήσει".

Με την μελέτη προβλέπεται να γίνουν εργασίες διάνοιξης τάφρων, καθαρισμού τάφρων , κοπής δένδρων εντός τάφρων, διαπλάτυνσης τάφρων, επίχωσης τάφρων και κατασκευή σωληνωτών οχετών διαμέτρου Φ60, Φ80 και Φ100. Οι θέσεις κατασκευής των ανωτέρω εργασιών φαίνονται σε συνημμένο έγγραφο και στα συνημμένα σχέδια που κατατέθησαν στην αρμόδια υπηρεσία από τον Τ.Ο.Ε.Β. ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του Διαγωνισμού από τον χώρο « Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ( ΕΣΗΔΗΣ ) – Δημόσια Έργα – Αναζήτηση Διαγωνισμών Δημοσίων Έργων » της πύλης www. promitheus. gov.gr για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με συστημικό αριθμό 73228 και στην ιστοσελίδα http :// ppel. gov.gr της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ως ημερομηνία λήξης παραλαβής προσφορών ορίζεται η 08-06-2018 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 15.00 μ.μ. Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 13-06-2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 10.30 π.μ.

Η προθεμία εκτέλεσης του έργου είναι τριακόσιες ( 300) ημερ. ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΚΗΜΔΗΣ.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελ/σου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...