Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία | Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα ταχυδρομικά πρακτορεία - Ποια θα ... γλιτώσουν!

Αρκαδία | Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα ταχυδρομικά πρακτορεία - Ποια θα ... γλιτώσουν!

* Ρεπορτάζ "Καλημέρα Αρκαδία"

Για την απομάκρυνση πρακτορείων των ΕΛΤΑ από τον νομό Αρκαδίας με πρόφαση την απουσία Διαδικτύου είχε καταθέσει ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο ο Αρκάς βολυευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Τεότε τόνισε ότι ... "Το εκβιαστικό δίλημμα που έθεσαν τα ΕΛΤΑ σε όσους επαγγελματίες επιθυμούσαν να διατηρήσουν τα τοπικά πρακτορεία στα χωριά του νομού Αρκαδίας, είναι η ύπαρξη και χρησιμοποίηση διαδικτύου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική καταγραφή και καταχώριση γραμμάτων, δεμάτων και λογαριασμών, με αποκλειστική χρήση λογισμικού από ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή και σαρωτή που «διαβάζει» το λεγόμενο «barcode»."
Η απάντηση ήρθε μέσα από έγγραφο που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Ιωάννης Ζαρολιάγκης 'και το φέρνει στη δημοσιότητα το "Καλημέρα Αρκαδία".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

"Οσον αφορά τα Ταχυδρομικά Πρακτορεία Νεστάνης και Αρτεμισίου διακόπηκε η λειτουργία τους από 11-12-2017 και 01-02-2018 αντίστοιχα, για επιχειρησιακούς λόγους και η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων των εν λόγω περιοχών πραγματοποιείται από τον αγροτικό διανομέα της Μονάδας Τρίπολης χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχουν παράπονα για πλημμελή ταχυδρομική εξυπηρέτηση. Γιο τους ίδιους λόγους Θα διακοπεί η λειτουργία και των Ταχυδρομικών Πρακτορείων Κολλινών και Βουρβούρων από 11-04-2018 και η ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής Θα πραγματοποιείται από το Κατάστημα Σταδίου.
Το Ταχυδρομικό Πρακτορείο Βαλτεσινίκου διέκοψε την λειτουργία του από 22-03-2018, λόγω μη αποδοχής εκ μέρους του αναδόχου του, της αυτοματοποίησης που αποτελεί λόγο λύσεως της σύμβασης συνεργασίας του με τα ΕΛΤΑ και η περιοχή εξυπηρετείται από το Κατάστημα Βυτίνας. Για τον ίδιο λόγο, το Ταχυδρομικό Πρακτορείο Παραλίου Αστρους Θα διακόψει την λειτουργία του, από 16-04-2018 και Θα εξυπηρετείται από το Κατάστημα Αστρους.

Στο Νομό Αρκαδίας Θα συνεχίσουν την λειτουργία τους τρία Ταχυδρομικά Πρακτορείο με πλήρη αυτοματοποιημένη λειτουργία, της Κανδήλας, της Καρύταινας και του Αγίου Ανδρέα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...