Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρτεμίσιο | Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για την «Εκμίσθωση του τουριστικού περιπτέρου»

Αρτεμίσιο | Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για την «Εκμίσθωση του τουριστικού περιπτέρου»

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης για την «Εκμίσθωση του τουριστικού περιπτέρου, της Τ.Κ. Αρτεμισίου».

Το μίσθιο, είναι το τουριστικό περίπτερο στην πλατεία Τ.Κ. Αρτεμισίου, ήτοι το κτίριο επιφάνειας 136,00 τ.μ. και οι στεγασμένοι χώροι αυτού (χαγιάτια) επιφάνειας 36,00 τ.μ., το οποίο θα λειτουργεί ως εστιατόριο — ταβέρνα. Η μίσθωση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και Θα είναι διάρκειας τριών (3) μισθωτικών ετών. Το πρώτο μισθωτικό έτος θα ισχύει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του έτους έναρξης της μίσθωσης και θα καταβληθεί αναλογικά το μίσθωμα μόνο για τους αντίστοιχους μήνες. Σε περίτπωση που το πρώτο μισθωτικό έτος έχει διάρκεια μικρότερη από έξι μήνες, τότε ο μισθωτής έχει δικαίωμα να παρατείνει μονομερώς τη μίσθωση για ένα έτος, με υποβολή γραπτής δήλωσής του προς τον Δήμο Τρίπολης το αργότερο τέσσερις μήνες πριν λήξει η μίσθωση.

Το μηνιαίο μίσθωμα, μετά του αναλογούντος χαρτοσήμου (3,6%), καταβάλλεται από τον μισθωτή, την 5η εκάστου μισθωτικού μηνός, χωρίς όχληση από τον εκμισθωτή, στο Τμήμα Ταμείου του Δήμου Τρίπολης ή σε Τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Τρίπολης, που θα δοθεί στον μισθωτή από το Τμήμα Ταμείου. 

Ελάχιστος όρος προσφοράς για τη μίσθωση του πιο πάνω αναφερομένου ακινήτου, ορίζονται τα εκατόν ενενήντα ΕΥΡΩ (190,00 €) μηνιαίως. Η διαφορά, μεταξύ των προσφερόμενων ποσών κατά την ώρα της δημοπρασίας, δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι ΕΥΡΩ (20,00 έ).

Το μίσθωμα, που Θα επιτευχθεί στη δημοπρασία, Θα ισχύει για όλη την περίοδο της μίσθωσης. Σε περίπτωση παράτασης της μίσθωσης, το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται ετησίως, κατά ποσοστό 4°/ο επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου.

Δείτε όλη την απόφαση, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...