Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Αρκάς Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής- Σύσκεψη για τις πυρκαγιές (vd)

Στην Τρίπολη ο Αρκάς Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής- Σύσκεψη για τις πυρκαγιές (vd)

Απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Διοικητή της ΠΥ Πελ/σου Θ.Λαρέζο στον κ. Ματθαιόπουλο, καθώς και στον κ.Κυριακόπουλο, Συντονιστή Νοτίου Ελλάδος.

Στην Τρίπολη βρέθηκε το πρωί ο Αρκάς (από την Καμενίτσα) Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Ματθαιόπουλος.

Ο Αντιστράτηγος Β.Ματθαιόπουλος συμμετείχε σε σύσκεψη, με τον Συντονιστή Νοτίου Ελλάδος Κώστα Κυριακόπουλο, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης για τον καλύτερο συντονισμό αναφορικά με την πρόληψη των πυρκαγιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής της ΠΥ Πελοποννήσου Θεόδωρος Λαρέζος, ο Διοικητής της ΠΥ Τρίπολης κ.Κολυβήρας και διοικητές ΠΥ και κλιμακίων από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Σε δηλώσεις του τόσο ο κ.Ματθαιόπουλος, όσο και ο κ.Κυριακόπουλος τόνισαν πως οι συσκέψεις βοηθούν στον καλύτερο συντονισμό και στην επισήμανση των όποιων ελλείψεων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές που θα προκύψουν το Καλοκαίρι.

Σημείωσαν πως η Πυροσβεστική είναι επιχειρησιακά έτοιμη και τα όποια προβλήματα υπάρχουν λύνονται με την συνεργασία όλων ενώ οι χορηγίες έχουν βοηθήσει να καλυφθούν οι ανάγκες σε ελαστικά των οχημάτων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην συμμετοχή του κόσμου που είναι σημαντική, τόσο στην πρόληψη (καθαρισμός χόρτων και συμμόρφωση στις διατάξεις της αντιπυρικής περιόδου) όσο και στο άμεσο κάλεσμα της Πυροσβεστικής σε περίπτωση που έχει ανάψει κάποια φωτιά, είτε από αμέλεια είτε από εμπρησμό.

Λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης (που ήταν κλειστή) ο Διοικητής της ΠΥ Πελοποννήσου Θ.Λαρέζος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Υπαρχηγό κ.Ματθαιόπουλο και στον Συντονιστή κ.Κυριακόπουλο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις δηλώσεις και την απονομή των πλακετών.

ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ματθαιόπουλος στην Τρίπολη

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...