Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συγχαρητήρια του Οδυσσέα στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής!

Τα συγχαρητήρια του Οδυσσέα στη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής!

Η νομαρχιακή επιτροπή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής συγκροτήθηκε και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του, μέσα από το facebook!

Γράφει: "Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί!
Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, που είναι έτοιμη να αναλάβει δουλειά για την Παράταξή μας στην Αρκαδία! Με στελέχη από όλους τους χώρους και από όλες τις γενιές που θεμελίωσαν, στηρίζουν και δυναμώνουν την Παράταξή μας, με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή: 
Θέλω να συγχαρώ τον καθέναν ξεχωριστά: την Γραμματέα Κωνσταντίνα Καπογιάννη, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, την Αναπληρώτρια Γραμματέα Διαμάντω Σαραντοπούλου, νοσηλεύτρια, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, τον Ανδρέας Συρεγγέλας, γεωπόνο και μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, τον Θανάσης Ασημακόπουλος, λογιστή, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τον Σωτήρη Παπαδημητρίου, ελεύθερο επαγγελματία και Αντιδήμαρχο Τρίπολης, τον Μάκη Παπούλι, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας «Αρκαδιανή», τον Γιώργο Χρονόπουλο, γυμναστή, και τον Γιώργο Πεπόνη, που με την πλούσια εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση αλλά και την μεγάλη προσφορά του στο Κίνημα έχει πολλά να συνεισφέρει στη δουλειά της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Καθένας τους έχει ήδη ξεχωρίσει με την πλούσια δράση και τη δημιουργική του πορεία στον χώρο του. Συνδυάζοντας τον δυναμισμό της ανανέωσης με τη σοφία της εμπειρίας, από κοινού με την Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και τον Γιάννη Άρχοντα, προχωράμε μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας!"

4 σχόλια

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 23 Μαϊος 2018 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι αλλάζει.....

  • Ντουντουλας
    Ντουντουλας Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας ειπες ρε μικρε νομιζεις οτι θασαι κομματικα πριμοδοτουμενος; Θαναι ενιαιο το κινημα σας; Εσυ με ποιους θα πας; με τον κουλη μαζι με τον βενιζελο και τον λοβερδο ή με τον ραγκουση και τον ΣΥΡΙΖΑ;; Με αυτα που δημοσιευεις καθε μερα την παρτη σου κοιτας και δεν σε θελει κανενας..διαφωνεις;;;

  • pr32
    pr32 Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάφοροι βλαχοι και γκαρσον πατούσαν πάνω στο γκαζόν!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    κ.κ. Γιάννη Άρχοντα όσο και να παλεύεις εσύ και οι γύρω σου οι κ.κ. βουλευτές σας μαζί με τους βουλευτές Ν.Δ. & Συριζα ψηφίζουν μνημόνια, κατάλαβες μνημόνια καταστρέφοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν μπορείς ακολούθησε την γραμμή του μεγάλου Αντρέα, όσο και να μην αρέσει σε ορισμένους που είναι στα τέσσερα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...