Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λυκουρέντζος για Novartis: "Είμαι αθώος. Ζητώ Ειδική Επιτροπή για τη διερεύνηση της εναντίον μου κατηγορίας"

Λυκουρέντζος για Novartis: "Είμαι αθώος. Ζητώ Ειδική Επιτροπή για τη διερεύνηση της εναντίον μου κατηγορίας"

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ζητά Ειδική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει την ειςβα βάρος του κατηγορία για την υπόθεση Novartis.

Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι αθώος και τονίζει: "Είναι άδικο, ανήθικο, ανέντιμο να τελώ υπό αιχμαλωσία ύποπτων κύκλων, διότι υπηρέτησα τον δημόσιο βίο με διαφάνεια και ανιδιοτέλεια.Με επιστολή μου,την οποία κατέθεσα σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ζήτησα τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής,σύμφωνα με το άρθρο 86,παράγραφος 5 του Συντάγματος,με την οποία αιτούμαι τη διερεύνηση της εναντίον μου κατηγορίας.Αναμένω την απάντηση του Προέδρου κ.Νίκου Βούτση,στην άσκηση του Συνταγματικού μου δικαιώματος."

(Στην κεντρική φωτογραφία, μπορείτε να δείτε όλη την επιστολή)

2 σχόλια

  • !!
    !! Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕ ΕΡΓΑΤΗ;; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΕ;;;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΑΛΙ.....
    ;;;

  • Ντουντουλας
    Ντουντουλας Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν τους Σαμαραβενιζελολοβερδους του καλουσε η επιτροπη της βουλης αυτοι νομιζαν οτι θα την γλυτωσουν. Τωρα τα στοιχεία του FBI θα τα ερευνησει η κανονικη δικαιοσυνη, οποτε ειναι δυνατον να ξαναγινει επιτροπη της βουλης μονο για σενα;;;; Υπομονη στην ανακριση να πεις τις ενστασεις σου.. Τοσο απλά..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...