Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα Σμυρνιώτη – Τσιαμούλου με αφορμή τη συζήτηση για μεταφορά σκουπιδιών στο Πλάτωμα!

Κόντρα Σμυρνιώτη – Τσιαμούλου με αφορμή τη συζήτηση για μεταφορά σκουπιδιών στο Πλάτωμα!

Ως «απαράδεκτες» χαρακτηρίστηκαν από τους Συλλόγους Φιλικών και Αγίας Αικατερίνης οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Σμυρνιώτη για μεταφοράς σκουπιδιών στο Πλάτωμα. «Μήπως εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα» αναφέρεται –μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωση που αναγνώστηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρώην Δήμαρχος τόνισε ότι … «Το δελτίο τύπου λέει ανακρίβειες. Υπάρχει ανάδοχος μιας διαδικασίας για την αποκατάσταση του Πλατώματος. Προβλέπει απαλλοτρίωσης της διπλανής γούβας η οποία αφού γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα στεγανοποίησης, θα πάρει το λόφο. Θα μπορούσε πιθανώς να φιλοξενήσει τα σκουπίδια της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Βλάσης, πιθανώς και ότι παραχθεί στο επόμενο χρόνο. Ας ερχόντουσαν να τους εξηγήσω τι είπα και δε ν έπρεπε να διαβαστεί στο συμβούλιο».

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ

Από την πλευρά του ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι ο Γιάννης ΣΜμυρνιώτης προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα λόγια και του ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες του. «Δεν πιστεύω ότι είναι εντελώς τυχαία η τοποθέτησή του, ίσως οι τελευταίες πολιτικές αγάπες να τον οδηγεί να είναι λαγός για κάποια πράγματα. Κανείς δεν βρίσκεται πάνω από το Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο δικαστικές αποφάσεις που καταδικάζουν και εσάς; Το τερατούργημα που έχει δημιουργήσει στην Άγια Τριάδα έχει ονοματεπώνυμο «Γιάννης Σμυρνιώτης» και στον Άγιο Βλάση έχει το ονοματεπώνυμο «Δημήτρης Παυλής». Έρχεστε σήμερα να συγκαλύψετε το περιβαλλοντικό έγκλημα που κάνατε, Θέλετε μέσα από το δική σας ανεπάρκεια να καλύψετε και τον κ. Παυλή».

ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

Στη δευτερολογία του, ο κ. Σμυρνιώτης είπε: “Ο κ. Τσιαμούλος οχτώ χρόνια σε αυτή την αίθουσα μάλλον δεν έχει καταλάβει πως γίνεται η διαχείριση και ποιες είναι οι αρμοδιότητες του δήμου. Εγώ δεν έχω αλλάξει στάση καθόλου. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ήταν αθωωτικές, διότι κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε. Επιστρέφω όσα είπε για λαγούς.

Για το ΣΔΙΤ, εγώ δεν πολέμησα κανένα ΣΔΙΤ, αφού και η ιδία η κυβέρνηση με καθυστέρηση στο ΣΔΙΤ πάει, ίσως θα μπορούσε να σχεδιαστεί αλλιώς, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Για τις μεταφορές, κάποιες φορές, ομόφωνα ψηφίστηκαν. Η μεταφορά στη Φυλή, ήταν η μόνη διαχείριση που έγινε από το 2003 σε όλη την Πελοπόννησο.

Οι Σύλλογοι θα έπρεπε να δείξουν ευαισθησία και για τον Άγιο Βλάση, όπως για το Πλάτωμα.”

Ενώ, ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε: «Να μην μπούμε σε διαδικασία ξεκατινιάσματος κύριε Σμυρνιώτη, αλλά αφού ήσασταν λάτρης του ΣΔΙΤ γιατί πήγατε να κάνετε διαχείριση στον Άγιο Κωνσταντίνο. Την απάντηση πήρατε το 2014».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...