Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επανέρχεται ο Παπαζαχαρίας μετά τη συγνώμη στη Γεννηματά | Ποιους κατηγορεί για σκόπιμη επίθεση εναντίον του!

Επανέρχεται ο Παπαζαχαρίας μετά τη συγνώμη στη Γεννηματά | Ποιους κατηγορεί για σκόπιμη επίθεση εναντίον του!
Σε κάποιους δημοσιογράφους της Αθήνας τα "ρίχνει" ο Τάσος Παπαζαχαρίας για το θόρυβο που προκλήθηκε μετά από ένα post που έκανε στο λογαριασμό του για τη Φώφη Γεννηματα.
 
Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπαζαχαρίας αναφέρθηκε στην εικόνα της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή, λέγοντας ότι εμφανίστηκε με στυλ αναρχικό, αχτένιστη και άβαφη!
Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις, με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να μιλά για χυδαία επίθεση, ενώ δήλωση έκανε και ο Παύλος Χρηστίδης από το Κίνημα Αλλαγής.

Μετά το χαμό που ακολούθησε, ο Τάσος Παπαζαχαρίας ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ... "θέλω να δηλώσω απερίφραστα πως δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω και να μειώσω το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο να δώσω την εντύπωση πως είχα σεξιστικες διαθέσεις σε βάρος της, όπως επιδιώκουν να το παρουσιάσουν κάποιοι."

Όμως, οργισμένη εμφανίζεται στο facebook, η Σία Κοσιώνη η οποία με ανάρτησή της απαντά στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Αναλυτικά η ανάρτησή της δημοσιογράφου: Με αφορμή την "γενναιόδωρη" ανάρτηση για την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά: Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις. Όπως και νά' χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξωφύλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ."

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ 

"Σκόπιμη και παραπλανητική η επίθεση εναντίον μου εξ αιτίας μιας ανάρτησής μου στο f/b.

Κάποιοι δημοσιογράφοι και όχι μόνο, που κάνανε καριέρα μέσα στην αμαρτία και στη παρανομία, βλέπε «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», την οποία αμαρτία και παρανομία τη βάφτισαν αρετή και την ευλόγησαν, πιάστηκαν από μια ανάρτησή μου και μου επιτέθηκαν, η οποία ανάρτησή μου δεν είχε πρόθεση να θίξει τη προσωπικότητα κανενός και ούτε να ασχοληθεί με τα προβλήματα υγείας και εμφάνισης κάποιου ατόμου.

Απλά θύμιζε κάποια χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους αναρχικούς, οι οποίοι συνηθίζουν να είναι πρόχειροι εμφανισιακά, σνομπάροντας μ αυτόν το τρόπο το κατεστημένο που απεχθάνονται!

Οι "κύριοι" αυτοί έδωσαν σκόπιμα μια περίεργη διάσταση στο περιεχόμενο της ανάρτησης μου,εκλιπαρώντας στην ουσία λύπηση σε πολιτικό πρόσωπο, του οποίου οι θέσεις του και οι προτάσεις του, σ αυτό το συγκεκριμένο κρίσιμο timing που βρίσκεται η χώρα μας, είναι έξω από κάθε λογική!

Την έλλειψη σοβαρότητας στη πολιτική που εκφράζει και διατυπώνει ένα πολιτικό πρόσωπο, τα δημοσιογραφικά επιτελεία του, προσπάθησαν να την αναπληρώσουν με αναγωγή της κριτικής μου σε ανθρωπιστική και σεξιστική επίθεση!

Είναι μια ανάγκη που τους οδηγεί η  παντελής έλλειψη ορθών πολιτικών θέσεων και επιχειρημάτων.

Ευχαριστώ πολύ                                          

Τρίπολη 26-5-2018"

Τάσος Παπαζαχαρίας

Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...