1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης | Με απόφαση Δασάρχη ... έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο - Διορίστηκε προσωρινή Διοίκηση!
Πρόκειται για τους:
1. Ρουμελιώτη Γεώργιο
2. Καψιμαλάκο Γεώργιο
3. Τρίκολα Κωνσταντίνο
4. Ζαφείρη Αθανάσιο
5. Δημόπουλο Κωνσταντίνο
6. Γιαννόπουλο Μάρκο
7. Αρφάνη Εμμανουήλ
8. Μάρκου Δημήτριο
Σύμφωνα με την απόφαση, κηρύχθηκαν έκπτωτοι για τους παρακάτω λόγους:
«Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παράγρ. 2 «Τα μέλη του Δ.Σ. είναι μετακλητά, ευθύνονται δε προσωπικώς και αλληλεγγύως δια των υποχρεώσεων αυτών των απορρεουσών εκ του Καταστατικού, των αποφάσεων του Γενικών Συνελεύσεων, των αποφάσεων του Υπουργού Γεωργίας και των Νόμων». Από τα ευρήματα του οικονομικού – διαχειριστικού ελέγχου για το έτη 2016 - 2017 οι ανωτέρω ως μέλη του Δ.Σ. του Α΄ Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης παρέβησαν κατ’ εξακολούθηση κατά τη διάρκεια της θητείας τους το καταστατικό του Κυνηγετικού Συλλόγου στα οριζόμενα από:
• Το άρθρο 2 παράγραφο 1.
• Το άρθρο 3 παράγραφοι 1 και 7.
• Το άρθρο 7 παράγραφοι 1 και 3.
• Το άρθρο 11 παράγραφοι 2α , 2δ και 2ι.
• Το άρθρο 17 παράγραφοι 6 και 9.
• Το άρθρο 20 παράγραφοι 1, 2, 3, 4, 5.
• Το άρθρο 24 παράγραφοι 4 και 5.
• Το άρθρο 25 παράγραφος 1 με την καθόλου ή ελλιπή τήρηση των υποχρεωτικά τηρούμενων βιβλίων του Κυνηγετικού Συλλόγου».
Εντός οκτώ (8) ημερών από τη λήψη της απόφασης του Δασάρχη, τα έκπτωτα μέλη του Δ.Σ. με ευθύνη του Προέδρου ή του Γενικού Γραμματέα θα παραδώσουν δια πρωτοκόλλου στην παρακάτω διοριζόμενη προσωρινή διοικητική και διαχειριστική επιτροπή τη διοίκηση και οικονομική διαχείριση και άπασα την κινητή και ακίνητη περιουσία του Συλλόγου.
ΤΙ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ
Σύμφωνα πάντα με την απόφαση του κ. Αργειτάκη, πριν την απόφαση λήφθηκαν υπόψην μία σειρά από έγγραφα.
Συγκεκριμένα…
Το υπ. αριθμ. 91263/26-4-2017 έγγραφο της Υπηρεσίας μας (Δασαρχείο Τρίπολης) με το οποίο ζητούσε από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης την τήρηση των όρων του καταστατικού για την κατάθεση του Απολογισμού 2016 – Προϋπολογισμού 2017.
Το υπ. αριθμ. 82/26-05-2017 έγγραφο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο ενημέρωσε την Υπηρεσία μας για την πραγματοποίηση της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών του.
Το υπ. αριθμ. 903/13-07-2017 έγγραφο της Γ΄ Κ.Ο.Π. με το οποίο απέστειλε στην Υπηρεσία μας, δίχως να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο, τον απολογισμό 2016 – προϋπολογισμό 2017 του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης.
Την από 02-08-2017 Έκθεσή της Επιτροπής διενέργειας οικονομικού - διαχειριστικού ελέγχου του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης για το έτος 2016 (αρ. πρωτ. Δασαρχείου Τρίπολης 179127/02-08-2017).
Το υπ. αριθμ. 110/03-08-2017 έγγραφο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο ζητούσε από την Υπηρεσία μας την έγκριση της έκτακτης εισφοράς.
Το υπ. αριθμ. 111/03-08-2017 έγγραφο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο ενημέρωσε την Υπηρεσία μας για την διάρθρωση του Δ.Σ.
Την υπ. αριθμ. 180517/18-8-2017(ΑΔΑ:6ΦΡΔΟΡ1Φ-Ζ7Θ) Απόφαση της Υπηρεσίας μας περί μη έγκρισης έκτακτης εισφοράς.
Το υπ. αριθμ. 299132/27-11-2017 έγγραφο της Υπηρεσίας μας με το οποίο ζητούσε από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης το βιβλίο ενταλμάτων πληρωμών και γραμματίων εισπράξεων για έλεγχο.
Το υπ. αριθμ. 304203/01-12-2017 έγγραφο της Υπηρεσίας μας με το οποίο ζητούσε από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης το βιβλίο ενταλμάτων πληρωμών και γραμματίων εισπράξεων για έλεγχο.
Το υπ. αριθμ. 302/30-11-2017 έγγραφο 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο ενημερώνει την Υπηρεσία μας για την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Το υπ. αριθμ. 304/04-12-2017 έγγραφο 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης απάντηση στο ανωτέρω αριθμ. 18 σχετικό έγγραφό μας.
Το υπ. αριθμ. 323577/29-12-2017 έγγραφο της Υπηρεσίας μας (Δασαρχείο Τρίπολης) με το οποίο απαιτούσε ζητούσε από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης την διόρθωση του Απολογισμού 2016 – Προϋπολογισμού 2017, σύμφωνα με τις υποδείξεις μας για την τήρηση των όρων του καταστατικού, και την επαναυποβολή του στην υπηρεσία μας προς έγκριση.
Το υπ. αριθμ. 6/17-01-2018 έγγραφο 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο ζητούσε από την Υπηρεσία μας τις εγκύκλιες διαταγές για την διενέργεια του οικονομοτεχνικού ελέγχου των Κυνηγητικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων που συνεργάζονται με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Το υπ. αριθμ. 33/27-02-2018 έγγραφο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με το οποίο επαναυπέβαλλε στην υπηρεσία μας διορθωμένο Απολογισμό 2016 – Προϋπολογισμό 2017, με τις δικές του παρατηρήσεις και δίχως να λάβει υπόψη του το ανωτέρω αριθμ. 14 σχετικό έγγραφό μας.
Tην από 14-03-2018 αίτηση μέλους του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης σχετικά με την θεώρηση της άδειας θήρας. (αρ.πρ. Δασαρχείου 53457/14-03-2018) και τη σχετική απάντηση της Υπηρεσίας μας την 15-03-2018.
Το υπ. αριθμ. 527/04-04-2018 έγγραφο της Γ΄ Κ.Ο.Π. με το οποίο διαβιβάζει στην Υπηρεσία μας καταγγελία μέλους του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης σχετικά με την θεώρηση της άδειας θήρας.
Το υπ. αριθμ. 69575/04-04-2018 έγγραφο της Υπηρεσίας μας (Δασαρχείο Τρίπολης) προς την Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρηση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου με το οποίο κοινοποιούσε το ανωτέρω αριθμ. 16 σχετικό.
Το υπ. αριθμ. 70421/10-04-2018 έγγραφο της Υπηρεσίας μας (Δασαρχείο Τρίπολης) προς την Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρηση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου σε απάντηση του ανωτέρω αριθμ. 25 σχετικού.
Το υπ. αριθμ. 621/24-04-2018 έγγραφο της Γ΄ Κ.Ο.Π. σε απάντηση του ανωτέρω αριθμ. 17 σχετικού εγγράφου μας.
Το υπ. αριθμ. 631/25-04-2018 έγγραφο της Γ΄ Κ.Ο.Π. με το οποίο ενημερώνει την Υπηρεσία μας για την άρνηση του προέδρου του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης να δεχθεί οικονομικό έλεγχο από την Γ΄ Κ.Ο.Π. .
Την από 02-05-2018 αναφορά του υπεύθυνου θήρας της υπηρεσίας μας προς την Υπηρεσία μας σχετικά με την λειτουργία του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης.
Το υπ. αριθμ. 90833/07-05-2018 έγγραφο της Υπηρεσίας μας (Δασαρχείο Τρίπολης) προς την Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρηση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου με το οποίο αναφέρεται στην έλλειψη συνεργασίας του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης με την Υπηρεσία μας.
Το υπ’αριθμ. 90909/07-05-2018 έγγραφο απάντηση της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Α.Δ.Π.Δ.Ε. & Ι. στο ανωτέρω αριθμ. 31 σχετικό έγγραφό μας.
Την από 11-05-2018 Εξώδικη Δήλωση Παραίτησης από μέλος του Δ.Σ. του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης του κ. Σίμου Χρήστου (αρ.πρ. Δασαρχείου 93237/09-05-2018).
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Με την ίδια απόφαση, ο Δασάρχης Τρίπολης, διορίζει Προσωρινή Διοικητική και Διαχειριστική Επιτροπή στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης αποτελούμενη από τα παρακάτω μέλη:
1. Καλοφωλιά Βασίλειο του Παναγιώτη
2. Αγγελόπουλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου
3. Γκαρδιακό Αθανάσιο του Δημητρίου
4. Σταματόπουλο Γεώργιο του Σπύρου
5. Ορφανό Γεώργιο του Κωνσταντίνου
6. Καλασούντα Ιωάννη του Θεοδώρου
7. Καλογερόπουλο Αγαμέμνονα του Ηλία
8. Ανδριανόπουλο Γεώργιο του Βενιζέλου
9. Βλάχο Σταύρο του Ευαγγέλου
Αναπληρωματικά μέλη αυτών ορίζουμε:
1. Τόμπρο Αναστάσιο του Αναστασίου
2. Πολυχρονόπουλο Ιωάννη του Σταύρου
3. Κούλη Κωνσταντίνο του Νικολάου
4. Δελή Σωτήριο του Γεωργίου
5. Πανούση Δημήτριο του Αναστασίου
Έργο της Επιτροπής είναι:
Εντός οκτώ (8) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, να συγκροτηθεί σε Σώμα σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού, μετά από πρόσκληση του πρώτου μέλους της Επιτροπής, να παραλάβει δια Πρωτοκόλλου Παραλαβής παρά των, εχόντων τίτλο, έκπτωτων μελών του Δ.Σ. (Προέδρου και Ταμία) την Διοίκηση, την Οικονομική Διαχείριση και όλη τη κινητή και ακίνητη περιουσία του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, το οποίο θα υποβάλει στο Δασαρχείο Τρίπολης.
Να εξυπηρετήσει τις τρέχουσες ανάγκες του Συλλόγου και των μελών αυτού όπως σύνταξη προϋπολογισμού – απολογισμού κτλ.
Η θητεία της διαχειριστικής Επιτροπής ορίζεται τετράμηνη από την ανάληψη των καθηκόντων της, και σκοπός της είναι η σύνταξη – διόρθωση του Απολογισμού και Προϋπολογισμού, ετών 2016, 2017 και 2018, η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης, η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
8 σχόλια
-
Οι προσωρινοί να τα κάνουν όλα σωστά και νόμιμα και να μην κοιτάξουν να καλύψουν καταστάσεις...
-
Δικαιωμένοι κυνηγοί!!! Αυτό έχω να πω γιατί απλά αυτοί οι τύποι που είχαν στα χέρια τους τον κυνηγετικό δεν σέβονταν τους κυνηγούς!;;
-
Και έλεγα γιατί δεν έκαναν χορό φέτος οι κυνηγοί..
Και μην ξεχνάμε ότι περνούσαν όλοι οι πολιτικοί από τον χορό αυτο καθε Χρόνο (τον είχαν αναγάγει και σε ΘΕΣΜΟ για την πόλη).... -
Ξεχειλίζει απο ΔΙΚΑΙΩΣΗ
-
Μη στεναχωρείτε τον Γιώργο. Αυτός είναι δυνατός και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. άμα μπατάρει το παπόρι του αφέντη του, να δείτε φόβο που θα πάρει. Ωστόσο τώρα τρέχει με τα έπαθλα στις σάχλες που διοργανώνουν για να ξοδεύεται χρήμα
-
Που είναι εκείνος ο λαοπρόβλητος, πανηγυριτζής.......ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!!!!!!!!!
-
Ρε ίσιο πα'ιδι,πουθενά....
-
Γεια σου ρε δικαιωμένε!






