Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αρκαδία η Ντίνα Νικολάκου;

Υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αρκαδία η Ντίνα Νικολάκου;

Μία «βόμβα» πέταξε το πρωί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης η Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, για το πολιτικό της μέλλον και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές.

Η Ντίνα Νικολάκου αναφέρθηκε σε φήμες ότι ενδεχομένως να είναι υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με το Κίνημα Αλλαγής, χωρίς πάντως να διαψεύσει αυτές τις φήμες, ούτε και να τις επιβεβαιώσει όμως…

Η Ντ. Νικολάκου είναι Μεσσήνια, αλλά το γεγονός ότι δραστηριοποιείται καθημερινά στην Τρίπολη, έχει οδηγήσει σε φημολογία πως θα είναι υποψήφια βουλευτής στο νομό Αρκαδίας.

Στην ίδια συνέντευξη πάντως κράτησε αποστάσεις από την επιλογή του Κινήματος Αλλαγής να κατεβάσει δικό του υποψήφιο Περιφερειάρχη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει χρόνος για υπάρξει αναθεώρηση, προβλέποντας εμμέσως ότι το κόμμα του ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει τελικά τον Πέτρο Τατούλη.

1 σχόλιο

  • ο  βετερανος
    ο βετερανος Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:10 Σύνδεσμος σχολίου

    88ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΡΝΙΘΑΣ ΑΥΓΟ ! ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΓΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΘΕΩΡΕΙ Η ΝΤΙΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ΝΤΙΝΟΥΛΑ !!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...