Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης | Πρόγραμμα εθελοντοτουρισμού στο Παράλιο Άστρος!

Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης | Πρόγραμμα εθελοντοτουρισμού στο Παράλιο Άστρος!

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης παράγει πολιτισμό, υλοποιεί φέτος για πρώτη φορά πιλοτικό πρόγραμμα εθελοντοτουρισμού, τουρισμός με σκοπό την εθελοντική προσφορά. O εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει κάποιος δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, να βιώσει αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η προσφορά και ταυτόχρονα ψυχαγωγία και διακοπές. 
Ο βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη των αδέσποτων. Οι βασικές δραστηριότητες του προγράμματος είναι η φροντίδα των ζώων καθημερινά τέσσερις ώρες την ημέρα .
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν εθελοντές και εθελόντριες από όλη την Ελλάδα, και το εξωτερικό αλλά και μέλη των τοπικών κοινωνιών. Οι δραστηριότητες των εθελοντών θα διαρκέσουν από την 1η Ιουλίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου. 
Ο σύλλογος παρέχει δωρεάν στέγη και σίτιση. 
Όλο αυτό το διάστημα, θα βρίσκονται και θα δραστηριοποιούνται στο πεδίο ομάδες 6-10 εθελοντών, με τη συνοδεία μελών της ομάδας έργου. Το σπίτι φιλοξενίας των εθελοντών βρίσκεται στο Παράλιο Άστρος 30 μέτρα από την θάλασσα. Όλο το κόστος για την φιλοξενία, τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητες, καλύπτεται από την OPEL- Voulalas & zafeirakis group.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν η να στείλουν μήνυμα. 
Τηλ 6932 83 93 63 
Fax 2105192446 
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο https://www.facebook.com/filozoikitripoli/

Αίτηση Ενδιαφερόμενου Εθελοντή
Επώνυμο 
Όνομα 
Όνομα Πατρός 
Ημερομηνία γέννησης 
Τόπος γέννησης 
Διεύθυνση 
Πόλη 
Τηλέφωνο 
Email

Προηγούμενη εμπειρία σε εθελοντική εργασία ΝΑΙ –ΟΧΙ

Περίοδο συμμετοχής από__ έως__

διοργάνωση
Φιλοζωικός σύλλογος Τρίπολης 
υπό την αιγίδα της 
Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας
https://www.facebook.com/pfpomospondia/ 
http://pfpo.gr/

με την συνδρομή 
Νοσοκομείο Μικρών Ζώων "Κυανούς Σταυρός"
https://www.facebook.com/kuanous.stauros/
Πολυτεχνείου 1 
Chalkís, Evvoia, Greece
τηλ. 2221082176

Κτηνιατρικό κέντρο Γέρακα 
http://www.kkg.gr/
Ερμού 8, Γέρακας
Τηλ 2117005677

Κτηνιατρείο Σαρρή Καικιλία
https://www.facebook.com/ktiniatreiosarrikaikilia/
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 140
ΛΥΓΟΥΡΙΟ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τηλ 2753022929

Κτηνιατρείο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΛΛΗ
http://www.hva.gr/el/veterinary.php?id=3138
Λ. ΟΗΕ 18 ΤΡΙΠΟΛΗ
6906500015

Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης Των Ζώων
Έκτωρος 23 Βούλα

17 σχόλια

  • Κώστας Γρηγοριάδης ετών 50
    Κώστας Γρηγοριάδης ετών 50 Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς: Ανώνυμο Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 22:20: Δεν θέλω να αντιδικήσω μαζί σας, γιατί ανώνυμα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Αλλά αφού με "κατηγορείτε" ότι υπερασπίζομαι κάποιους θα σας εξηγήσω παρ΄όλο που δεν το συνηθίζω. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν υπερασπίζομαι και δεν είμαι συνήγορος ΚΑΝΕΝΟΣ! Αν θέλετε να το καταλάβετε καλώς, αν όχι τότε το πρόβλημα δεν είναι δικό μου αλλά δικό σας (Ελπίζω να μην μου κάνετε μήνυση). Στα Δημοτικά Συμβούλια παρεμβαίνω με ερωτήσεις όποτε μου το επιτρέπουν να υποβάλλω και δεν είμαι Δημοτικός Σύμβουλος αν αυτό υπαινίσεσθε. Τέλος, το δικαίωμα του να σχολιάζει κανείς είναι ελεύθερο και δημοκρατικό,αναρωτιέμαι γιατί εσείς οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ ενοχλείστε αφού δεν δηλώνετε κάποια ιδιότητα ως τι ενοχλείστε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ και δεν θέλω αντιπαραθέσεις από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ

  • Μητροπουλος Δ.
    Μητροπουλος Δ. Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Γρηγοριαδη ήμαρτον …θα κάνω εγώ τον συνήγορο του διαβόλου γιατί και εσείς να λέτε ανακρίβειες ? θεωρείτε ότι είναι απειλή να απευθυνθεί κάποιος στην δικαιοσύνη στον εισαγγελέα? για κάποιους που πιάνουν ένα πληκτρολόγιο και ΣΚΟΠΙΜΑ γράφουν ψέματα και ανακρίβειες από ζήλια από κακιά η από κουταμάρα?
    Αυτό το θεωρείτε απειλή?
    Δηλαδή τι πρέπει να του πουν και ευχαριστώ???
    Ζήτησε ποτέ κάποιος μετάλλια και ιδιαίτερες διακρίσεις δίπλα στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη ? Αναρωτηθείτε δεν είναι σαχλαμάρα αυτό που γράψατε?
    Ενημέρωση, τι προτείνετε να βγουν στο πεζοδρόμιο και να ενημερώνουν τους περαστικούς? να πηγαίνουν πόρτα πόρτα ?
    θα μας κουφάνετε ? να δημοσιεύσουν βιβλίο? χρειάζονται 300 σελίδες για να καταγραφεί όλος αυτός ο όγκος με τις δράσεις ….
    Γιατί δεν ενημερώνεστε από το ΦΒ που είναι όλα δημόσια αναρτημένα και μπορείς αν έχεις κάποια απορία να κάνεις ερωτήσεις? που είναι η δυσκολία? Στο 2018μ.χ. είμαστε, η τεχνολογία τρέχει …!
    Ποιοι είναι η χορηγοί που τα προσφέρουν όλα? μέλη του συλλόγου είναι, που έχουν προσφέρει τα σπίτια τους τα εξοχικά τους τα αυτοκίνητα τους τα λεφτά τους κ ώρες ατελείωτες, ούτε και εσείς τους ξέρετε γιατί δουλεύουν αθόρυβα χωρίς φιγούρες χωρίς περιαυτολογίες γιατί έχουν ένα στόχο ένα σκοπό να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους ……
    Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως ο σύλλογος της Τρίπολης είναι πολύ μπροστά ο ποιο δραστήριος και ίσως ο καλύτερος και μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.
    και δεν έχει καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος και τον δήμο αλλά τους δημιουργούν και ένα σορό προβλήματα και εμπόδια!
    Σκεφτείτε να είχε…..

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ κύριε Γρηγοριάδη αισθάνεσαι ικανοποιημένος από την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής; Ενημερώθηκες γιατί πληρώνει 2 χρόνια ενοίκιο για ένα χώρο στον οποίο δεν μπορεί να δοθεί άδεια ίδρυσης καταφυγίου; Ενημερώθηκες γιατί πληρώνεται ο μπ... 2.000 ευρώ το μήνα; Ποια είναι η τύχη των δεκάδων αδέσποτων που περισυλλέγει; Γιατί δε γίνονται στειρώσεις; Γιατί χρεώνονται 350 ευρώ η μία, ενώ σε άλλους Δήμους 80; Εσύ που είσαι πραγματικά κι όχι δήθεν ευαισθητοποιημένος όπως εμείς, αφού έχεις και πρόσβαση στα Δημοτικά Συμβούλια (με ποια ιδιότητα άραγε;), ζήτα με το πεφωτισμενο μυαλό σου (εμείς έχουμε φτωχό) να σε ενημερώσουν. Ο φιλοζωικός δρα αθόρυβα και με όσες δυνάμεις έχει. Δε δέχεται συκοφαντίες όμως από κανέναν. Αυτός που υπερασπίζεσαι δε ζήτησε ενημέρωση, κοίτα λίγο καλύτερα,με το πλούσιο μυαλό σου θα καταλάβεις τι λέω.

  • Κώστας Γρηγοριάδης ετών 50. Συνήγορος του εαυτού μου
    Κώστας Γρηγοριάδης ετών 50. Συνήγορος του εαυτού μου Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς κάθε "ευαισθητοποιημένο" ανώνυμο φιλόζωο.
    Διαβάζουμε τα σχόλιά σας και τις απειλές και ειρωνίες που εξαπολύετε σε κάθε άτομο επώνυμο ή μη, που κρίνει και σχολιάζει τις ενέργειές σας. Θέλετε μήπως να σας τιμήσουμε με το χρυσό μετάλλιο της πόλης? Θέλετε να σας στήσουμε άγαλμα δίπλα στον ελευθερωτή Θεόδωρο Κολοκοτρώνη? Αν ναι τότε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα το προτείνω. Είστε αξιέπαινοι που φροντίζετε τα παρατημένα ζώα που κάποια άλλα "δίποδα ζώα" αφήσανε στο δρόμο. Κανείς όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να απειλείτε και να βρίζετε τον κόσμο που δεν γνωρίζει τη δράση σας γιατί ποτέ δεν βρεθήκατε στη θέση να τον ενημερώσετε σωστά παρά μόνο να κατηγορείτε τη Δημοτική Αρχή και τους υπόλοιπους που δεν συμφωνούν μαζί σας. Και επειδή φαντάζομαι ότι κάποιοι από σας θα βιαστείτε να με παρουσιάσετε σαν "βαλτό", "συνήγορο" ανθρώπου που κάνει κριτική σε αυτά που γράφετε και ότι άλλο σκεφτεί το φτωχό μυαλό σας, να ξέρετε ότι έχω κι εγώ 2 ορφανά σκυλάκια που κάποιοι ασυνείδητοι φρόντισαν να τα αφήσουν σε κάδο ανακύκλωσης σε κεντρικό σημείο της πόλης αλλά σκέφτομαι ότι δεν είναι μόνο αυτό το βασικό πρόβλημα . Τώρα όσον αφορά τη δράση σας καλή είναι αλλά θα πρέπει να σβήσετε τη φράση "Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ" αφου αναφέρετε πιο κάτω ότι ο χορηγός τα προσφέρει όλα.
    Τέλος να κάνω κι εγώ ένα μικρό σχόλιο αν μου επιτρέπει η δημοκρατική σας ευαισθησία. Μέσω του FACEBOOK δεν γίνεται ενημέρωση. Θέλω να δω κάπου δημοσιευμένη όλη τη δράση σας, τα σχέδια και τις προτάσεις σας και όχι άλλες κατηγορίες

  • Γιάννης Ιωάννου
    Γιάννης Ιωάννου Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αντιπαράθεση και διάλογος μέσω της σελίδας. Η υπόθεση προχωράει. Η μήνυση κατατίθεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην εισαγγελία. Αν ασκηθεί δίωξη, η ημερομηνία της δίκης θα ανακοινωθεί στη σελίδα του συλλόγου. Προς το παρόν ηρεμία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς :Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 09:42
    αν λυπάσαι τα αδέσποτα γιατί δεν αναλαμβάνεις εσύ δράση που είσαι σοβαρός /'ή; συνήγορε του κ "Πετρόπουλου" μου φαίνεται συμφωνείς μαζι του γιατί είστε οπαδοί του κάνω επανάσταση από τον καναπέ μου και φυσικά κρίνω και κατακρίνω όσους προσπαθούν και έστω κάνουν και λάθη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ λέω για μία ακόμη φορά κρίμα στα αδέσποτα αν τα φροντίζουν άτομα σαν και σένα . Συνεχίζεις τις ανοησίες και τις μπούρδες που λες και ο καθένας ας βγάλει συμπέρασμα. Εσύ δεν είσαι επώνυμος ώστε να σε πάρουν στα σοβαρά, οπότε γιατί να ασχολούμαστε με τιποτένια άτομα σαν εσένα ; Ο κύριος Πετρόπουλος είναι σοβαρό ατομο ενω εσείς! .....ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

  • ARKAS
    ARKAS Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 02:36 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Πετροπουλε απο αυτά που γράφεις μάλλον παιχνιδιαριζεις, δεν ξέρω και την ηλικία σου, πετάς μια κοτσάνα σκόπιμα... και αφού σε στρίμωξαν πως θα φας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, ένιωσες πως απειλείσαι? και για να το σώσεις το γυρίζεις το παραμυθάκι πως δήθεν εννοούσες για τα έσοδα και τα έξοδα, Δεν είναι έτσι, χρειάζεται λίγη σοβαρότητα σε αυτά τα θέματα, όταν γράφεις κάτι δημόσια πρέπει να μπορείς και να το τεκμηριώνεις με αποδείξεις διαφορετικά είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Όλοι οι σύλλογοι κάθε χρόνο υποχρεωτικά κάνουν φορολογική δήλωση από τα εκκαθαριστικά της εφορίας φαίνονται τα έσοδα και τα έξοδα και αν έχουν πάρει επιδοτήσεις κλπ. Η λογική λεει αγαπητέ μου πως όταν δεν γνωρίζεις για κάποιο θέμα και θέλεις να ενημερωθείς ρωτάς, το έκανες ??? ... ΟΧΙ. Ρώτησες και δεν σε ενημέρωσαν??? ΟΧΙ, άρα γιατί το έκανες ? για να παραστήσεις τον έξυπνο και για να δημιουργήσεις εντυπώσεις? από κακία? Σε έβαλε κάποιος? είσαι κουτός?
    Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.
    Αλλά μην απογοήτευσε και η ανοησία κάποιες φορές είναι πλεονέκτημα θα σε αθωώσει ο πρόεδρος λόγο βλακείας .....

  • Γιάννης Πετρόπουλος (εγώ τουλάχιστον φορώ παντελόνια)
    Γιάννης Πετρόπουλος (εγώ τουλάχιστον φορώ παντελόνια) Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΚΑ ή όπως αλλιώς σε λένε, σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και ξαναγραφω επειδή δεν θέλεις να παρακολουθήσεις τι λέω! Δεν νομίζω να είναι συκοφαντία όταν γράφω ότι δεν ξέρω τι έσοδα έχει ένας σύλλογος είτε αυτός είναι φιλοζωϊκός είτε πολιτιστικός είτε μορφωτικός και ούτω καθεξής. Απόψε έμαθα ότι δεν παίρνετε ούτε ένα ευρώ όπως υποστηρίζετε ανώνυμα και σας ξαναρωτάω για άλλη μια φορά! Προς τι οι απειλές προς το πρόσωπό μου και γιατί οι ειρωνίες? Τόσο καιρό δεν είχα δει πουθενά στοιχεία που να με πειθουν παρά μόνο σήμερα. Εσείς επιμένετε ανώνυμα να με βρίζετε γιατί τόλμησα να ρωτήσω. Και για να τελειώνουμε με αυτό το αστειάκι ότι κάποιος με βάζει να τα γράφω , σας λέω ότι παρότι έχω δεχτεί επίθεση από σκύλους στο ΚΤΕΛ που έχουν μαζευτεί 4-5 αρσενικά και θηλυκά δεν τα έβαλα ποτέ μαζί σας, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε, αλλά με τις υπηρεσίες του ανύπαρκτου Δήμου Τρίπολης. Θέλετε να το καταλάβετε ή είστε πιο χαζός και πιο κουτός από μένα? Και τέλος τι να...ζηλέψω από σας? το επίπεδό σας? τις απειλές και τις μπούρδες σας? ΟΧΙ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ και ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. Την επόμενη φορά που θα μου απαγορεύσετε να σχολιάσω και να αντικρούσω τις απειλές σας θα έχω κι εγώ τα δικά μου "όπλα" να αμυνθώ!

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ Πετροπουλε η όπως αλλιώς σε λενε, άλλο να λες τι γνώμη σου και να κάνεις κριτική απο το πληκτρολόγιο που είναι εύκολο.... αν κάνει έργο ο σύλλογος, αν κάνει λίγα η πολλά πράγματα, αν μπορούσε να κάνει περισσότερα κλπ. και αλλο να δημοσιεύεις ψέματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις με σκοπό να αποτρέπεται αυτούς που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν! Τεραστία η διαφορά!
    Να συκοφαντείς οτι δηθεν έχει πάρει επιδοτήσεις και τι κάνει τα χρήματα ο συλλογος ενώ γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα εύρω απο κανέναν δήμο.
    Ο σύλλογος απο και συνδρομές μελλων και φιλων μαζεύει με το ζόρι μεσον όρο στα 50-150 ευρω το μήνα αυτό το τεράστιο ποσό ..... εκατοντάδες φορές το έχουν ανακοίνωση οτι δν υπάρχει βοήθεια απο τους τριπολιτσιώτες, τα έξοδα για να συντηρήσουν 100 με 130 ζώα που βρίσκονται υπο την ευθύνη τους και φιλοξενούνται είναι από 1800 εως 2500 το μήνα! που βρίσκουν τα υπόλοιπα χρήματα για να ταισουν τα ζώα και να πάρουν τα φάρμακα τους ? η απάντηση είναι πως εκατοντάδες φορές γράφουν πως συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι (δέκα άτομα) βάζουν το χέρι στην τσέπη και χρωστάνε της Μιχαλούς.
    τι δεν καταλαβαινεις ???
    Αρα όταν σκόπιμα λες ψέματα η το κάνεις απο ζήλια και κακία, η είσαι κουτός, η κάποιος σε βάζει? Ποιος?

  • Γιάννης Πετρόπουλος δεν κρύβομαι
    Γιάννης Πετρόπουλος δεν κρύβομαι Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζετε ανώνυμα να λέτε ανακρίβειες! Ονοματεπώνυμο έχω και όποιος ανώνυμος θέλει μπορεί να με δει σε όποιο μέρος μου δείξει. Ταυτότητα έχω με τα στοιχεία μου! Όσον αφορά τις δήθεν λασπολογίες που αναφέρετε κύριε ή κυρία ανώνυμη δεν λασπολογώ απλά αναρωτιέμαι τι έσοδα και τι έξοδα έχει ο φιλοζωικός σύλλογος. Από όσο ξέρω όλοι σχεδόν οι σύλλογοι είτε πολιτιστικοί είναι αυτοί είτε άλλου σκοπού επιδοτούνται. Οπότε γιατί εκνευριστήκατε και αρχίσατε τις απειλές και τα βρισίδια?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    προς κ "Πετρόπουλο" : άλλο το να εκφράζει κανείς την άποψή του και άλλο να λασπολογεί και να κατηγορεί χωρίς στοιχεία κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του

  • Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    εδω ειμαι "ΑΝΟΝΥΜ", δεν κρύβομαι πίσω απο την οθόνη όπως εσυ. Και ορθογραφία ξέρω. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειρωνεύεστε και βρίζετε? Σε μια Δημοκρατική χώρα έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε τις απόψεις μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και λύνει πολλά προβλήματα, όντως ο συγκεκριμένος σύλλογος προσφέρει πολλά και καλύπτει το τεράστιο κενό και την τέλεια απουσία της δημοτικής αρχής ας βοηθήσουμε όλοι είτε αναλαμβάνοντας τη σίτιση των εθελοντών είτε με κάποια οικονομική ενίσχυση μικρή ή μεγαλύτερη

  • ANONYM
    ANONYM Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια για τη δράση. Αλήθεια ο κ. Πετρόπουλος πού είναι να σχολιάσει;

  • Β
    Β Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε σε έναν σύλλογο με αξιοπρέπεια κ σοβαρό έργο τότε σκεφτείτε να βοηθήστε αυτόν! Η ανάγκη για τροφές κ φάρμακα είναι απίστευτα μεγάλη!

  • ΜΠΕΤΥ
    ΜΠΕΤΥ Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    1000 μπράβο!!! ένα σωματείο που σε πολλά πράγματα και πολιτισμό είναι πολύ μπροστά…..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...