Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος βάζει "τέλος" στα σενάρια για υποψηφιότητά του!

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος βάζει "τέλος" στα σενάρια για υποψηφιότητά του!

© www.kalimera-arkadia.gr

Να βάλει "τέλος" στη σεναριολογία γύρω από το όνομά του θέλησε σήμερα ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

"Πρό ενός έτους,την 21η Ιουνίου 2017, με δική μου πρωτοβουλία ανεκοίνωσα την ολοκλήρωση της πολιτικής μου διαδρομής .Κάθε δήθεν ειδησεογραφία η οποία αναφέρεται σε διαφοροποίηση της κορυφαίας αυτής επιλογής μου δεν ευσταθεί." έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του κ. Λυκουρέντζου "εμπλέκεται" σε σενάρια και δημοσιεύματα που αφορούν τις επόμενες περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο και με τον τρόπο αυτό, ο πρώην Υπουργός θέλησε να κλείσει αυτή τη συζήτηση, όντας προφανώς ενοχλημένος.

Να θυμίσουμε ότι τότε, στις 21/6/2017, έχοντας στο πλευρό του, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Τίμο Κατσίπο, ο κ. Λυκουρέντζος είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής και σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου είχε τονίσει πως δεν ενδιαφέρεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σκοπός του είναι να προστατεύσει την υπέροχη διαδρομή που είχε στην πολιτική μέχρι τώρα. Και χαρακτηριστικά είπε «δεν με απασχολεί κανένα άλλο αξίωμα».

Ουσιαστικά με αυτή τη δήλωση, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος διαψεύδει εμμέσως πλην σαφώς την εμπλοκή του στις περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος περιφερειάρχης ή για οποιαδήποτε άλλη πολιτική θέση.

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ.ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ,ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΡΘΡΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...