Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο Αντιπρόεδρος των Αρκάδων Ιλίου Ιώαννης Γκιώνης (από το Ψάρι Ηραίας)

"Έφυγε" από τη ζωή ο Αντιπρόεδρος των Αρκάδων Ιλίου Ιώαννης Γκιώνης (από το Ψάρι Ηραίας)

Απεβίωσε στις 08.08.2018, σε ηλικία 80 ετών, ο επιφανής συμπατριώτης μας Ιωάννης Διονυσίου Γκιώνης, επίτιμος πρόεδρος της Αδελφότητας Ψαραίων.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11.08.2018 και ώρα 11.00π.μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ίλιον.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει καφές στον χώρο του ναού. Στη συνέχεια η σορός του εκλιπόντος θα οδηγηθεί για ταφή στη γενέτειρά του το Ψάρι.

Αυτά αναφέρει ο κ. Διονύσης Γκιώνης σε ομάδα του χωριού Ψάρι στο facebook.

Επιπλέον, ο Πάνος Τούμπας αναφέρει σε ομάδα του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου: "Μία μεγάλη ξαφνική απώλεια γιά τον σύλλογο Αρκάδων Ιλίου”ΠΡΟΣΕΛΗΝΟΙ".Ο Αντιπρόεδρός μας Ιωάννης Γκιώνης καί ιδρυτικό μέλος τού συλλόγου,δεν είναι πιά κοντά μας.Ένας Άνθρωπος με ήθος,με κύρος,φιλότιμος,ευγενής καί υπομονετικός,έτοιμος πάντα να προσφέρει τις γνώσεις του καί τις συμβουλές του σε όλους μας.Πάντα πρώτος σε όλες τις εκδηλώσεις τού συλλόγου,με εφηβική διάθεση,με αγάπη καί εμπιστοσύνη στούς νέους,έφυγε αφήνοντας πίσω ένα πολύτιμο έργο.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Ας είναι ελαφρύ το Αρκαδικό χώμα που θα τον σκεπάσει.Αγαπημένε Δάσκαλε θα είσαι πάντα στις καρδιές μας καί θα σε θυμόμαστε με αγάπη..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...