Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: «Καθαρή η νίκη του Γιαννόπουλου στη Γορτυνία. Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική»

Λύτρας: «Καθαρή η νίκη του Γιαννόπουλου στη Γορτυνία. Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική»
Μία μέρα μετά τη νίκη του Γιάννη Γιαννόπουλου στη Γορτυνία, ο Μίλτος Λύτρας στέλνει το μήνυμά του για κριτική αντιπολίτευση και έλεγχο στα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής, την επόμενη 5ετία.
Ειδικότερα, γράφει:
«Αγαπητοί Πατριώτες Αγαπητές Πατριώτισσες,
Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Γιαννόπουλο, για τη σημαντική, καθαρή, και δημοκρατική νίκη του.
Αποδείχτηκε πως έπεισε την πλειοψηφία των Γορτυνίων. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του, στο οποίο υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι κριτικός.
Δεν θα τον αφήσουμε από τα μάτια μας καθ’ όλη την πενταετία καθώς η εντολή του Γορτυνιακού Λαού είναι σοφή, έδωσε και μια πανίσχυρη αντιπολίτευση ικανή να εγγυηθεί πως η νέα δημοτική αρχή δεν θα προβεί σε αυθαιρεσίες.
Φυσικά από το δικό μου μάτι δεν πέρασε απαρατήρητος και ο επιδέξιος χειρισμός του Δημάρχου μας με την εύλογη απορία από μέρους μου πως τα κατάφερε, πως έπεισε σκληρούς επικριτές του τελικά να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Μικρολεπτομέρειες. Η Έρημη Ηραία και η σχεδόν εγκαταλελειμμένη περιοχή του Δήμου Κλείτορος, που δεν έχει ούτε δρόμους να πηγαίνουν στα μαντριά οι κτηνοτρόφοι έδωσε τη Νίκη στο Γιαννόπουλο. Είχαν άλλα κριτήρια αξιολόγησης της αξιοσύνης οι συμπατριώτες εκεί.
Ζητώ από αύριο το πρωί, τη συμπόρευση των Παρατάξεων Κούλη και Κολοβού στο πλαίσιο μιας Γορτυνιακής Συστράτευσης. Το μήνυμα των πολιτών της Γορτυνίας ήταν σαφέστατο.
Το σύστημα Γιαννόπουλου και των συν αυτών στη Γορτυνία απαιτεί μια αντιπολίτευση μπετόν αρμέ!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη των παρατάξεων Κολοβού και Κούλη για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν.
Προσωπικά λυπήθηκα και για την μη εκλογή του Γιάννη του Φράγκου που είναι ένας ωραίος Αγωνιστής.
Καλή επιτυχία κύριε Δήμαρχε στο Έργο σας. Σας το εύχομαι ολόψυχα. Παρακαλώ την κριτική μου το επόμενο διάστημα να την εκλάβετε ως δημιουργική κριτική και καθόλου εμπαθή.
Τιμώ και σας και την ικανότητά σας, μα και ο δικός μου ρόλος είναι να σας κάνω καλύτερο.
Καλή αντάμωση πατριώτες. Η Γορτυνία μας αξίζει πολύ περισσότερα. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα ωριμάσουν οι συνθήκες. Αντέχουμε ακόμα.
Να δηλώσω επίσης στους δεκάδες κακόβουλους που με βομβαρδίζουν με ανώνυμα σχόλια η ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, πως εγώ δεν κάμπτομαι, δεν εξαγοράζομαι, δεν ξεπουλιέμαι και δεν μπορώ το άσπρο να το κάνω μαύρο, επειδή κάποιοι από εσάς αμαρτήσατε για τα παιδιά σας και ακουμπήσατε το δάχτυλό σας στο μέλι των χρημάτων του Δήμου.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Μιλτιάδης Λύτρας
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης, Η δική μας Αγαπημένη Γορτυνία.»

14 σχόλια

  • Γορτυνία και ξερό ψωμί
    Γορτυνία και ξερό ψωμί Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 03:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Γορτύνιος βέρος : ή ο Λύτρας είναι ή ένας άλλος βλάξ, φίλος του από την Ηραία.
    Πολύ γραφική αυτή Γορτυνία με τέτοιους φελούς και νούμερα τελικά!

  • Επισκέπτης
    Επισκέπτης Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλτοοοο!!!!! που είσαι ρε αγόρι??? Με μπλοκάρισες στο F/B και μου ράγισες την καρδιά, δεν πειράζει όμως. Για πες μου κάτι, ακούστηκε ότι ούτε ο Πανούλης δεν σε ψήφισε αν και του ΕΤΑΞΕΣ, να κατάλαβε άραγε κι αυτός ότι στις κωλοτούμπες ξεπερνάς και την Κομανέτσι????

  • Bye bye happiness
    Bye bye happiness Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα μυαλό σας κι ένας Λύτρας

  • μαρία κρατημένου
    μαρία κρατημένου Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    και κλάμα οι κυρίες μου. ΛΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

  • Γέροντας
    Γέροντας Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρε Μίλτο με τι ασχολείσαι .....τα προβλήματα υπάρχουν ....και όσο γαβγίζεις εσύ .....ο κόσμος θεωρεί ότι δεν υπάρχουν και να υπάρχουν στα αρχίδια του ...εδώ έστειλε τον Ζαγοράκη στην ευρωβουλή .... με τα ύδατα και τους κατσικόδρομους της Γορτυνίας θα ασχοληθεί ................. κανά δυμηνάκι , τσιμεντάκι , μαντρούλα από τον Δήμο .......... και έχει ο Θεός.....

  • Gortynia leo kai klaio
    Gortynia leo kai klaio Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ'αρέσει μόνο το σχόλιο του "Βέρου Γορτύνιου" .....
    Έχει την σφραγίδα γραφής του Λύτρα.....ουπςςς μήπως είναι ο Λύτρας?????
    Μας προτρέπει να μην σχολιάζουμε την "προσωπικότητα" του Λύτρα, που είναι "αγαπητός" και μόνο με 10 ανθρώπους έχει δημιουργήσει έχθρα...... Τι να πω????
    Με τοο ότι γυρίζει στα χωριά με τον έτερο Καππαδόκη,για να "ανεβάσουν" τον κόσμο και να μπορέσουν να βγάλουν φωτογραφίες, θεωρούν ότι είναι "αγαπητοί"??????
    Μιλάει για τους 98 σταυρούς και το αποκαλεί μέρος της επιτυχίας του όταν δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον αναγκαίο αριθμό προσώπων για να στελεχώσει ψηφοδέλτιο?????
    Μιλάει για γλύφτες, όταν γύριζε από υποψήφιο σε υποψήφιο για να τους εντάξει στον συνδυασμό του και τελικά κατέληξε με τον Κολοβό, που του στοίχησε και την Δημαρχία?????
    Ο Κολοβός δηλαδή τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τώρα, που αποδείχτηκε ότι ούτε "αγαπητός" είναι, ούτε τα "ψηφαλάκια" του τον ακολουθούν, ούτε σε εκτίμηση τον έχουν στα χωριά, αλλά πάνω από όλα ότι είναι ένας αναξιόπιστος γλύφτης, φαφλατάς και ανόητος άνθρωπος????
    Αναρωτιέμαι.........

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Μίλτο..................Ασχολήσου με το F/B..........Εκεί τα πας καλύτερα........

  • γορτυνιος μούφα
    γορτυνιος μούφα Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    αντε πάλι... κ. Λύτρα τελικά ειστε βλάκας ή το παίζεται βλάκας; καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ολος ο κοσμος; μόνο εμείς τα καταλαβαίνουμε;... αλλά ειτε ειστε οντως βλάκας με μειωμενη αντιλειψη ειτε νομιζεται ότι εμείς ειμαστε βλάκες με μειωμενη αντιλειψη και δεν βλέπουμε το παιχνιδι και βλακίες - ασυναρτησίες που κανετε ... ότι και να είναι είναι υποτιμητικό για εσας και όλα τα πτυχια που λέτε ότι εχετε

  • TAKIS
    TAKIS Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ. ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ???????

  • faflatas
    faflatas Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζεις ακάθεκτος τις ασυναρτησίες. Θα τις βρεις μπροστά σου το 2019. Είσαι πολύ λίγος να αιτείς με 98. Μιλάς για αυθαιρεσίες , κακοδιαχείριση, χέρι σε χρήματα του Δημοσίου κτλ. Αν έχεις τέτοια στοιχεία και ήθος γιατί δεν πας επώνυμα και έγκυρα στον εισαγγελέα? Έχειςγίνει περίγελο γιατί μόνος σου το προκάλεσες διότι είσαι επιφανειακός και υποτιμάς τους ίδιους τους συμπολίτες σου. Θα πρότεινα να σοβαρευτείς γιατί όλη σου η συμπεριφορά δε συνάδει με αυτό που επιδιώκεις να δείξεις ότι είσαι.

  • Γορτύνιος βέρος
    Γορτύνιος βέρος Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσες φορές έχω διαβάσει εδώ μέσα αυτοαποκαλούμενους προφήτες, κριτές των πάντων, παντογνώστες, να σχολιάζουν έναν άνθρωπο που η κοινωνιλή του παρουσία είναι φωτεινή, που χαμογελά και μιλά σε όλους, που απεχθάνεται τους γλύφτες, που κάνει παρέα όλα τα ωραία παιδιά της γορτυνίας, που όπου πάει τον κερνούν. Και έρχεται ο κάθε μίζερος και σχολιάζει την προσωπικότητα του Μίλτου που μόνο αγαπητός είναι και έχει δημιουργήσει 10 έχθρες με ανθρώπους που δεν κάνουν ποτέ διάλλογο επί της ουσίας μα αρέσκονται στο να στολίζουν άλλους ανθρώπους. Μόνο ο Λύτρας τηρεί στάση συμβατή με τον ανθρωπισμό του και είναι άνθρωπος της προσφοράς. Απέχει κατά πολύ η κοσμοθεωρία του από το μοντέλο των ανθρώπων που τη μια μέρα βρίζουν και την άλλλη γλύφουν. Έχει άποψη και ενοχλεί, ευτυχώς για τον ίδιο έχει αστέρι και το ακολουθεί. Φυσικά και αν ανοίξει το στόμα του για τα εκλογικά δρόμενα στη γορτυνία πολλοί δεν θα νιώσουν καλά. Τα σόγια στην Γορτυνία δεν έχουν πολιτική άποψη είναι πιστά στο συμφέρον τους. Κανείς στη Γορτυνία δε νοιάζεται για το διπλανό χωριό του ούτε καν για το δικό του χωριό. Αφήστε Λοιπόν το Λύτρα, που όπου εμφανίζεται η αγάπη που εισπράττει δεν περιγράφεται. Όσο για τους σταυρούς που έλαβε φυσικά ήταν κι αυτό μέρος της επιτυχίας του. Ευτυχώς για το Μίλτο που γνωρίζω δεν μετρά καμιά γνώμη ανθρώπου που δεν έχει κοινωνική συναναστροφή. Βαριέται τους μίζερους, συμφεροντολόγους, δήθεν. Και μαγκιά του που είναι Κεντροδεξιός και έλληνας και τιμά και την Αριστερά!! Όχι σαν κάτι ζαγάρια που έχουν περάσει από όλους τους χώρους.
    Φαίνεται όμως που τον πιάνεται στο στόμα σας τη προσωπικότητα έχει, αν ήταν φελός θα τον αγνοούσατε. Δεν θα σας την κάνει όμως τη χάρη ο Λύτρας. Θα σας αφήσει να φάτε 5 έτη ακόμα ανάπτυξης να γίνει η Γορτυνία παράδεισος. Έρημη όλο το χρόνο και με 40% στις εκλογές συμμετοχή.

  • αριστερος
    αριστερος Τρίτη, 27 Μαϊος 2014 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Λυπηθηκε ο Λυτρας που δεν βγκε το ΚΚΕ...Οχι άλλο κάρβουνο. Ποιος εισαι εσυ που ζητας συμπορευση και με ποια ιδιότητα? με την ιδιοτητα των 98?

  • χαζουλης γορτυνιος
    χαζουλης γορτυνιος Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Λύτρα βαρεθηκαμε να βλέπουμε αναρτησεις σας ανευ ουσιας και σημασιας. Τα κακοβουλα σχόλια ξεκινησαν απο εσας προς όλους. λιγη σοβαροτητα δεν κάνει κακο. δεν την εχετε ομως αγαπητε μου. και να θυμαστε οτι τα πανεπιστημια βγαζουν ειδικοτητες οχι προσωπικοτητες...

  • Anypopsiastos Gortynios
    Anypopsiastos Gortynios Δευτέρα, 26 Μαϊος 2014 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Μίλτο,
    Το πιο συνετό θα ήταν να κάνεις την αυτοκριτική σου πριν αρχίζεις να κατηγορείς αυτούς που σε σχολιάζουν. Το γεγονός ότι υπήρχαν σχόλια για τις ανακοινώσεις σου ("κατεβάζω αυτόνομο συνδυασμό" και λίγες μέρες μετά "συνεργαζομαι με Κολοβό") κάθως και για τις "πρωτοπόρες" εκλογικές πρακτικές σου ή το κομματικό παρελθόν σου, δεν αποτελούν πόλεμο λάσπης αλλά απλή καταγραφή των γεγονότων (ακόμα κι αν δεν σε συμφέρουν).
    Φιλικά
    ΥΓ. Ο υπογράφων δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ από έργο του δήμου, ούτε εργάζεται στον Δήμο ή το δημόσιο γενικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...