Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευχαριστήρια επιστολή από το νέο δημοτικό σύμβουλο Τρίπολης Σωτήρη Παπαδημητρίου

Ευχαριστήρια επιστολή από το νέο δημοτικό σύμβουλο Τρίπολης Σωτήρη Παπαδημητρίου
Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης (με το συνδυασμό «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μόρια» Σωτήρης Παπαδημητρίου, σε ευχαριστήρια επιστολή του τονίζει:

«Όταν μετά τις εκλογές του 2010, συνειδητά αποφάσισα τη συνεχή και συστηματική παρακολούθηση, τόσο της Διοίκησης όσο και των πεπραγμένων του Δήμου μας, από κοντινή απόσταση, η διαίσθησή μου, δεν έκανε λάθος.

Όταν, όπως και τότε, έτσι και τώρα αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Παυλή για τη συμμετοχή μου, στο ψηφοδέλτιο, πάλι έπραξα σωστά.

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν μεγάλη σημασία αν ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ δε με στηρίζατε, τότε και τώρα.

Γι’ αυτό λοιπόν, νιώθω την τεράστια ανάγκη να σάς ευχαριστήσω, τον κάθε έναν και την κάθε μια ξεχωριστά. Όχι μόνο για την ψήφο σας, σε προσωπικό επίπεδο, όχι μόνο για την εμπιστοσύνη σας, σε παραταξιακό επίπεδο, αλλά κυρίως για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδείξατε και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, σε όλη αυτή τη διάρκεια, σε όλο αυτό το ταξίδι. Γιατί όπως προείπα το ταξίδι το δικό μου, δεν άρχισε τώρα. Είχε ξεκινήσει απ’ το 2010.

Και το ταξίδι, με τη δική σας εντολή, συνεχίζεται με μεγαλύτερη προβλεπόμενη πορεία. Μια πορεία η οποία μέχρι τώρα είχε εθελοντικά στοιχεία αλλά από εδώ και πέρα θα διακατέχεται από πράξεις και οράματα ευθύνης.

Ο στόχος μου λοιπόν θα είναι να είμαι ένα μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που θα εργαστώ με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας μας, του Δήμου μας και του συνανθρώπου μας. Να υπηρετήσω τη θέση αυτή με αναλλοίωτες τις αρχές μου. Και να συνεχίσω με το ίδιο πάθος και άποψη, όπως έκανα κατά το παρελθόν, να διασφαλίσω όλα αυτά που και εγώ ο ίδιος έχω παλέψει, κατά το παρελθόν.

Σε όλα αυτά όμως θα χρειαστώ την συνοδοιπορία σας. Θα χρειαστώ τη στήριξή σας και την βοήθειά σας. Γιατί χωρίς εσάς, απλά δεν υπάρχουμε. Και αν δείχνουμε τάση παρέκκλισης, να μας επαναφέρετε.

Γιατί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
Με εκτίμηση,
Σωτήρης Γ. Παπαδημητρίου
Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης»

1 σχόλιο

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωτο καλη σταδιοδρομία και να είσαι σίγουρος ότι αν παρεκκλίνεις θα σε επαναφέρουμε. Θα σε στείλουμε σπίτι σου. Αλλά είμαι σίγουρος ότι έχεις αρχές και αξίες. Οπότε δεν θα ξεφυγεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...