Menu
RSS
Δευτέρα, 21/06/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Λαπαθιώτη προς τους «4»: «Σιωπήσατε τρία χρόνια, ασκώντας εξουσία και την τελευταία στιγμή αποφασίσατε ρήξεις»

Λαπαθιώτη προς τους «4»: «Σιωπήσατε τρία χρόνια, ασκώντας εξουσία και την τελευταία στιγμή αποφασίσατε ρήξεις»
Η περιφερειακή σύμβουλος από την Αργολίδα, εκλεγμένη με τη «Νέα Πελοπόννησο» Γιούλα Λαπαθιώτη προχώρησε σε μια γραπτή δήλωση αναφέροντας: «Με τεράστια έκπληξη αλλά και απογοήτευση διάβασα την ανακοίνωση των τριών Αντιπεριφερειαρχών και του Προέδρου του Περιφερειακού συμβούλου η οποία αποτελεί μνημείο παραπλάνησης των πολιτών.
Η ομάδα των τεσσάρων συμβούλων που είχαν απόλυτη πολιτική εξουσία καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας τους και θέσεις ΕΜΜΙΣΘΕΣ προφανώς εξέλαβαν την ανοχή και την σιωπή μας ως αδυναμία και γι αυτό προκαλούν πλέον. Οι τέσσερεις έμμισθοι και διορισμένοι σύμβουλοι ( Αντιπεριφερειάρχες και Πρόεδρος) δηλώνουν ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Πέτρος Τατούλης αφού από τους 23 που προσκλήθηκαν στη σύσκεψη του συνδυασμού, μόνο οι 15 ανταποκρίθηκαν με την φυσική τους παρουσία!!! Συγχαρητήρια κύριοι. Αν και τα ανθρώπινα προβλήματα έχουν μπεί στα επικοινωνιακά σας παιχνίδια τότε θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Δεν γνωρίζατε άραγε ότι την ημέρα της συνεδρίασης είχα και το παιδί μου στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και τον σύζυγό μου στο Νοσοκομείο Αττικό; Σχεδόν απίθανο αφού ο ένας από τους υπογράφοντες είχε ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα.
Αλλά αν την προσωπική μου περιπέτεια την χρησιμοποιήσατε με έμμεσο τρόπο για να αποδείξετε επικοινωνιακά ότι ο Πέτρος Τατούλης έχει χάσει την πλειοψηφία στους συμβούλους του μήπως είναι η ώρα να αναλογισθείτε εσείς ποια πλειοψηφία εκπροσωπείτε και πώς έτυχε να ανακαλύψετε ότι είστε εργαλεία ενός καθεστώτος, που όπως υποστηρίζετε έχει ευτελίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία, μόλις τρείς μήνες ,πριν τις εκλογές;
Και αφού σιωπήσατε όλα αυτά τα χρόνια πώς γίνετε να συνεχίσετε να κρατάτε τις θέσεις σας και να μην παραιτείστε ;;;
Η αναφορά που κάνετε στο πρόσωπο του κου Χρήστου Μαλαπάνη προφανώς σκοπίμως είναι ελλιπής για ευνόητους λόγους. Δεν αναφέρατε μία σημαντική λεπτομέρεια: Οταν ο κος Μαλαπάνης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κο Τατούλη δεν παρέμεινε στη θέση του αλλά είχε την εντιμότητα να παραιτηθεί και φυσικά αυτό δεν ταιριάζει με τις πρακτικές που έχετε υιοθετήσει.
Υπάρχει όμως και κάτι πιο σοβαρό και δυσάρεστο κύριοι που σιωπήσατε τρία χρόνια, ασκώντας εξουσία και αποφασίσατε την τελευταία στιγμή ρήξεις. Το δυσάρεστο είναι ότι όλα αυτά με τα οποία ασχολείστε τις τελευταίες μέρες στην πραγματικότητα εκτός από τον μικρόκοσμο της πολιτικής δεν απασχολούν την κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά προβλήματα από τα δικά σας. Δυστυχώς με την συμπεριφορά σας αποδεικνύεται ότι η κρίση που περνάει ο τόπος όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έκανε σοφότερους αλλά κυρίως σεμνότερους.»

1 σχόλιο

  • ταρατατζουμ
    ταρατατζουμ Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 10:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιούλα τη δική σου φωνή την ακούσαμε ποτέ στο Περιφερειακό ? όχι βέβαια ?
    Τώρα βάζεις την υπογραφή σου και υιοθετείς ένα κείμενο με τις γνωστές αρλούμπες της μικρής Κίρκης. Τελικά το έχετε εσείς εκεί κάτω στην Αργολίδα, μετά το λιβελιγράφημα Χειβιδοπουλου τώρα και η δική σου γαργάρα!!!! είσαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...