Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κόκκορη ανακοίνωσε ο Σμυρνιώτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη - Ενωμένοι Μπροστά τον Παναγιώτη Θ. Κόκκορη.
Ο Παναγιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμων και Καθηγητής Φιλοσοφίας.
Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Paris IX, όπου έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στην Φιλοσοφία.
Δίδαξε φιλοσοφία στη σχολή Ικάρων και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Είναι καλλιτέχνης και συλλέκτης έργων Τέχνης.
Ασχολήθηκε επαγγελματικά με καλλιτεχνικές παραγωγές στο χώρο του θεάματος προωθώντας τον Ελληνικό Πολιτισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στην Ελλάδα οργάνωσε 10 διεθνή φεστιβάλ θεάτρου και καλλιτεχνικές εκθέσεις και συναυλίες με σπουδαιότερη στο Ηρώδειο με τον Andrea Boccelli και την Μυρτώ Παπαθανασίου.
Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του τ. Δήμου Βαλτετσίου οργάνωσε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, σε τόπους και φυσικά σημεία ιστορικού πολιτικού και συναισθηματικού φορτίου θέλοντας να προβάλει τον τόπο και την Αρκαδία.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και γνωρίζει καλά τα αρχαία Ελληνικά.
Γεννήθηκε στις Αραχαμίτες Αρκαδίας όπου και ζει τα τελευταία χρόνια.
«Η Πολιτική ενασχόληση είναι φυσιολογική κατάσταση για κάθε άνθρωπο. Το ενδιαφέρον μου για τη Τρίπολη και για την Αρκαδία εστιάζεται στα θέματα του Πολιτισμού. Το σύνθημα για τον Πολιτισμό είναι να φέρουμε "την Ελλάδα στην Τρίπολη" δημιουργώντας εκδηλώσεις διεθνούς επιπέδου που θα προβάλουν και θα αναβαθμίσουν τον Δήμο.»
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Σχετικά Άρθρα
- Μεγάλη Πανήγυρη προς Τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Καμάρα Μεγαλόπολης
- AgiannisFest 2025 τον Αύγουστο με διήμερες εκδηλώσεις!
- Νέες ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στη Δημόσια ΣΑΕΚ Τρίπολης
- Δύο νέα πρόστιμα σε super markets της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης!
- 50 χρόνια Παγγορτυνιακή Ένωση | Τιμητικές πλακέτες για τους 9 διατελέσαντες Προέδρους (εικόνες)
2 σχόλια
-
Καλή επιλογή, πλούσιο βιογραφικό, τέτοια άτομα χρειάζεται η πόλη μας !!!
-
Κυρ Κοκορή μεινεται μακρια απο τον για να κουρα στις προεκλο γικες συγκεντρωσης γιατι μπορει να σας φαει