Συναντήσεις Σμυρνιώτη με στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος: "Ανάγκη να επαναλειτουργήσει άμεσα το Κολυμβητήριο της Τρίπολης"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης συναντηθηκε σήμερα στο Παράλιο Άστρος κατά την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων με τον Γενικό Γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Σωτήρη Αυγουλέα και τον Έφορο Κολύμβησης και εκπρόσωπό της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κ. Νίκο Ξυλούρη.
"Παρουσία και του γενικού συντονιστή αγωνιστικής κολύμβησης περιφέρειας Πελοποννήσου συμπατριώτη μας Γιώργου Σωτηρόπουλου συζητήσαμε για την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητηρίου Τρίπολης και τον προγραμματισμό φιλοξενίας σημαντικών Κολυμβητικών διοργανώσεων" σημείωσε ο κ. Σμυρνιώτης.
Σχετικά Άρθρα
- Έγκριση για 18 ανεμογεννήτριες στο Νότιο Πάρνωνα, στην περιοχή του Κοσμά Κυνουρίας
- Ο Αστέρας AKTOR έλαμψε στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ με Okoh, Μιχαήλ και Γρηγοριάδου!
- Μετά την απολιγνιτοποίηση, στα κυβερνητικά σχέδια της καύσης απορριμμάτων;
- Αγιασμός στην ΑΕΚ Τρίπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο (εικόνες - βίντεο)
- Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο διεκομήσθη ο αεροπτεριστής μετά από επιχείρηση διάσωσης στην Αρκαδία