Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά | Επίσκεψη σε Λεβίδι, Βλαχέρνα και Δάρα (εικόνες)

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης Τρίπολη Ενώμενοι Μπροστά
Το βράδυ της Παρασκευής συνεχίσαμε τις επισκέψεις μας στις κοινότητες Λεβιδίου, Βλαχέρνας και Δάρα.
Κοινότητες ξεχασμένες από την Δημοτική αρχή αφού ελάχιστα έργα ολοκληρώθηκαν ενώ σημαντικά έργα είτε απεντάχθηκαν - όπως η Αποχέτευση του Λεβιδίου από το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ - είτε - όπως η Ύδρευση της Βλαχέρνας - παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα.
Μερικά από τα έργα μας στην Δημοτική ενότητα Λεβιδίου :
















Έργα πνοής για τις τοπικές κοινωνίες.Μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους αλλά και αναλύοντας το πρόγραμμα μας θέτουμε στόχους για τα χωριά μας.
Το πρόγραμμα μας μπορεί να συμβάλει έμπρακτα στην οικονομική ανάπτυξη και να προσφέρει ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές του Δήμου Τρίπολης.
Συνεχίζουμε και σχεδιάζουμε πρωτοβουλίες που δίνουν αξία στα χωριά, στους μόνιμους κατοίκους στα προϊόντα τους, με βασικό άξονα το μέλλον των χωριών μας.
Σχετικά Άρθρα
- Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων ζητά το προσωπικό του πρώην Ψυχιατρείου Τρίπολης
- Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024
- Προβληματισμός από τον ΠΕΦ για τη μονάδα βιοαερίου στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, δίπλα στις φαρμακοβιομηχανίες
- Ιατρομηχανολογικός εξοπλισμός σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Δημητσάνας
- Χριστούγεννα στην Καρύταινα!