Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου: "Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο γεμάτο ανθρωπιά και να έχουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά" (vd)

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος (με τον συνδυασμό Τρίπολη Αύριο) Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου.
Για την απόφασή της, είπε ότι ήταν συνειδητή. «Έχω εντυπωσιαστεί από το έργο του Κώστα Τζιούμη και αποφάσισαν να συστρατευθώ για να προσφέρω στον άνθρωπο.»
Για τον τομέα της υγείας και πρόνοιας, είπε ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει ήδη να επιδείξει σημαντικό έργο και πρέπει να προχωρήσει διότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες. «Το ΕΣΠΑ θα διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για αυτά τα προγράμματα. Με αυτό το όπλο πρέπει να γίνει αναβάθμιση ,να σταματήσουν ο διακρίσεις και η πόλη μας να γίνει πιο ανθρώπινη, πιο ζεστή.»
Για το δημοτικό ιατρείο, είπε ότι «θα γίνει καλύτερα μέσα από μια οργανωμένη δομή, εθελοντισμός πρέπει να υπάρξει παντού».
Για την παρουσία της γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε ότι «τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η ανάγκη η γυναίκα να δείξει τις ικανότητές και σε αυτό τον τομέα».
Στα νέα παιδιά ζήτησε «να είναι κοντά μας και η φωνή μας ακούγεται με την ψήφο μας».
Στο τέλος είπε ότι «ο Κώστας Τζιούμης με πείθει, έχει ηγετικές ικανότητες, είναι αποφασιστικός. Παρά τις πολύ δυσχερείς συγκυρίες στη θητεία του, έβαλε τις βάσεις για υλοποίηση έργων. Δεν φτάνει μια λειψή θητεία για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο. Είναι τιμητικό για μένα να είμαι σε αυτή την ομάδα. Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο γεμάτο ανθρωπιά και να έχουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά».
Σχετικά Άρθρα
- 40ήμερο Μνημόσυνο στη Μυγδαλιά για τον Διαμαντή Κ. Πολυδέρα
- ΚΤΕΛ Αρκαδίας | Στάσεις και σημεία αφετηρίας για μπάνια στο Παράλιο Άστρος
- Έργα φυσικού αερίου | Κλείνει η "Μουτζουροπούλου" στην Τρίπολη
- Αντιδράσεις για τις υδατοκαλλιέργειες | Δεν κάνει πίσω η Κυβέρνηση - Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι δύο δήμαρχοι της Κυνουρίας
- Τρίπολη | Επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα για τις προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027»
2 σχόλια
-
Κλειώ είσαι ο ορισμός της κυρίας! Θα σε στηρίξω γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη σπουδαίους ανθρώπους όπως είσαι εσύ.
-
οσο ο τατουλης ειχε εξουσια ηταν καλα..
οταν χασαμε τον μισθο τον αφησαμε..