Σμυρνιώτης: "Η δημοτική αρχή αφήνει άλλο ένα μνημείο κακής διαχείρισης. Το κολυμβητήριο!"
Ανακοίνωση παράταξης Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά
Η δημοτική αρχή αφήνει άλλο ένα μνημείο κακής διαχείρισης. Το κολυμβητήριο!
Θεωρούμε ότι το κολυμβητήριο είναι απαράδεκτο να μένει για 4ο χρόνο κλειστό!
Λύσεις υπήρχαν, αρκεί να θέλει κάποιος και κυρίως να μπορεί.
Και η Δημοτική Αρχή δεν είναι μπορεί.
Η λύση απλή και άμεση:
Τα ~300.000€ που δαπανά κάθε χρόνο ο Δήμος Τρίπολης για τη θέρμανση του κολυμβητηρίου, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να λειτουργήσει άμεσα.
Το κολυμβητήριο είναι μια σπουδαία υποδομή, καθώς:
✅ Δίνει δουλειά σε συμπολίτες μας.
✅ Είναι μια υγιή δραστηριότητα για τους δημότες, που σήμερα αναγκάζονται να πηγαίνουν σε γειτονικούς Δήμους!
✅ Συμβάλει στην ανάπτυξη και την τοπική οικονομία.
Απόδειξη: Όταν το 2012 φιλοξενήσαμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που έφερε δεκάδες επισκέπτες, ενώ παράλληλα μεγάλοι αθλητές, όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος, επέλεγαν να είναι σε συλλόγους της Τρίπολης. Αναμφισβήτητα, μια μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας.
Σχετικά Άρθρα
- Την Πέμπτη στην Καλαμάτα ο Μητσοτάκης - Θα περάσει από τη Μεγαλόπολη;
- Ξεκίνησε στην Τρίπολη η 3η φάση της σχολής προπονητών UEFA B
- Άστρος | 2ο Ανοιχτό Φεστιβάλ – Τουρνουά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία «Το παιχνίδι μάς ενώνει!»
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τα προβλήματα στη γέφυρα Κόκκορη στη Γορτυνία!
- Γιορτάζουν τα Λαγκάδια | Διήμερες εκδηλώσεις για την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Πολιούχων και Προστατών του χωριού
3 σχόλια
-
Το θλιβερό είναι ότι ότι σας έχει πει το έχετε πιστέψει μερικοί….4 χρόνια είναι δήμαρχος δεν βρήκε το χρόνο να το φτιάξει είστε για γέλια
-
Κύριε Σμυρνιώτη σκεφτείτε κάτι άλλο να χρησιμοποιήσετε για να ασκήσετε αντιπολίτευση. Εδώ μιλάμε για επικινδυνότητα. Μιλάμε για πιθανότητα πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος. Μην ρίχνετε ακόμα περισσότερο το επίπεδο.
-
Έπρεπε να το αφήσει ανοιχτό μέχρι να πέσει σε κανένα κεφάλι!! Όπως έκανες εσύ! Παρών δια της απουσίας σου!







