Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιοδεία στη Μεγαλόπολη για τον Μαρίνο Ρουσιά

Περιοδεία στη Μεγαλόπολη για τον Μαρίνο Ρουσιά

Στη Μεγαλόπολη περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνος Ρουσιάς και συνομίλησε με εμπόρους και απλούς πολίτες, ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα της δεύτερης κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Ρουσιάς υπενθύμισε τις στοχευμένες φοροελαφρύνσεις που πέτυχε η κυβέρνηση με μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 10% για το 2019 και 30% για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες, τη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στην εφορία, τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και στα τρόφιμα στον μειωμένο συντελεστή 13% στην ενέργεια και από 13% σε 6% στα Τιμολόγια της τηλεθέρμανσης, την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών και ένταξή τους στην κλίμακα των μισθωτών καθώς και τη σταδιακή μείωση του φόρου επιχειρήσεων από το 2019.

Επιπλέον τόνισε πως το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στη μείωση προκαταβολής φόρου στο 50% για φυσικά πρόσωπα και προσωπικές επιχειρήσεις σε 2 δόσεις το 2020 -2021 και στο 80% για τα νομικά πρόσωπα. Στην σταδιακή μείωση του πρώτου κλιμακίου του φόρου εισοδήματος στο 20% και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισόδημα έως 20.000 ευρώ και τη μείωση συντελεστών για μεγαλύτερα εισοδήματα.

Ο κ. Ρουσιάς υπογράμμισε πως η κυβέρνηση που κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την σκληρή επιτήρηση, με σταθερά βήματα προσεγγίζει όλα τα ζήτημα και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι στέκεται δίπλα στους πολίτες δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Επιπρόσθετα ζήτησε την στήριξη των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προκειμένου να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις και να αποκτήσει δυνατή φωνή η Αρκαδία στο κοινοβούλιο.

Ο κ. Ρουσιάς νωρίς το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την συνυποψήφιά του Μαύρα Σαραντοπούλου και παρέα με το δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία και πολλούς Μεγαλοπολίτες, παρακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης τη 2η Χορωδιακή Συνάντηση, αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης ΠΥΛΑΔΗΣ και η Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...