Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η δήλωση Κοσμίδη για τη μη συμμετοχή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η δήλωση Κοσμίδη για τη μη συμμετοχή του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Με γραπτή δήλωσή του, ο Σωκράτης Κοσμίδης αναφέρει ... "Στον απόηχο της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας και της μη συμμετοχής μου σε αυτό, επιθυμώ να εκφράσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. 
Πόνημα κομματικής νομιμοφροσύνης από εμένα, δεν θα δείτε ποτέ. Κομματική νομιμοφροσύνη άλλωστε, δεν νιώθω ότι χρωστάω σε κανέναν. Μου έγινε μία άκρως τιμητική πρόταση προ 8 μηνών και την αποδέχτηκα. Όσο εύκολα την αποδέχτηκα από την λαχτάρα μου να προσφέρω στον τόπο μας, άλλο τόσο εύκολα αποδέχτηκα ότι μπορεί, εν τέλει, να μην εξυπηρετούσε τους σκοπούς της παράταξής μας.
Η πίστη μου στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως σανίδα σωτηρίας για την πατρίδα μας και τις μελλοντικές γενιές, είναι αταλάντευτη. Η πίστη μου στον Φιλελευθερισμό, επίσης. Η ελπίδα μου ότι, κάποια μέρα, η ΝΔ θα μπορέσει να υπηρετήσει την Ελλάδα μας ως η μεγάλη, φιλελεύθερη παράταξη, είναι μέσα μου αναλλοίωτη. 
Αυτό που άλλαξε στους 8 αυτούς μήνες που έδωσα τον αγώνα μου, είναι η αγάπη μου για τον τόπο μας. Αν θεωρούσα την Αρκαδία σπίτι μου μία φορά, τώρα πλέον την θεωρώ δέκα.Και ας μην γεννήθηκα εδώ! Γύρισα τα χωριά μας, είδα τις δυνατότητές μας, είδα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας, δοκίμασα τις γεύσεις μας, επισκέφθηκα τις επιχειρήσεις μας, θαύμασα την φύση μας, προσευχήθηκα στις εκκλησίες μας, συζήτησα στα καφενεία μας με τους λίγους αλλά αξιοπρεπείς ανθρώπους που με πάθος επιμένουν να κρατούν τα χωριά μας ζωντανά. Με λίγα λόγια, γνώρισα τους ανθρώπους μας. Και αυτό που γνώρισα, το αγάπησα. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι και να προσπαθώ, για αυτόν το τόπο που θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι, να προσεύχομαι και να προσπαθώ για τους Αρκάδες. Γιατί είναι μαχητές της ζωής και το αξίζουν.
Πριν περίπου τρία χρόνια, κάποιοι από εμάς, που αργότερα γίναμε περισσότεροι και τώρα πια πλειοψηφία, πιστέψαμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπω ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, ακόμα και τα ίδια τα στελέχη της παράταξης που δεν επικρότησαν αρχικά την επιλογή μας, έχουν πλέον συστρατευτεί στο πλευρό αυτού του ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που αποτελεί την καλύτερη λύση ενάντια στην παρακμή της Αριστεράς. Ενός ανθρώπου ο οποίος χρειάζεται την στήριξη όλων μας προκειμένου να έχει εκείνη την κοινοβουλευτική δύναμη ώστε να προχωρήσει σε επαναστατικές, για την δηλητηριασμένη από τον λαϊκισμό και τον κρατισμό Πολιτεία μας, μεταρρυθμίσεις. Ξεκινώντας από την Παιδεία, στην ασφάλεια, στην Δημόσια διοίκηση και καταλήγοντας στην φιλελευθεροποίηση της Οικονομίας μας. Ο δρόμος θα είναι δύσβατος και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να είναι αμέτοχος. 
Στις 7 Ιουλίου, έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε και πάλι στη ζωή μας την ελπίδα. Να στοιχηματίσουμε στην επιτυχία μας και να κερδίσουμε. Να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να κυνηγήσουμε την ευτυχία μας όπως εμείς κρίνουμε καλύτερα. Η επανάσταση της κοινής λογικής και η τελική της επικράτηση, δεν θα γίνουν από καναπέδες και παραλίες. Η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία αποκτά χαρακτηριστικά εθνικής σημασίας. Και είμαι βέβαιος, ότι θα είμαστε όλοι εκεί. Να στηρίξουμε με την ψήφο μας την Νέα Δημοκρατία. Όχι γιατί το χρωστάμε σε κανέναν! Αλλά γιατί αναλογιζόμαστε τον ιστορικό μας ρόλο απέναντι στην πορεία της χώρας και του λαού της! 
Ευχαριστώ θερμά, όλους εκείνους που με περιέβαλαν με αγάπη και απλόχερα μου έδωσαν την στήριξή του όλους αυτούς τους μήνες. Την οικογένειά μου για τις θυσίες που ήταν διατεθιμένη να κάνει για εμένα και τους ανθρώπους που μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψαν για την υποψηφιότητά μου. Η ευγνωμοσύνη μου θα είναι αιώνια!"

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΛΟΣ , ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .......ΑΝΔΡΑΣ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...