Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γούργαρης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Να μειώσουμε τη δημοτική φορολογία, όχι τροφεία στους παιδικούς σταθμούς" (vd)

Γούργαρης στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Να μειώσουμε τη δημοτική φορολογία, όχι τροφεία στους παιδικούς σταθμούς" (vd)

Στο "Καλημέρα Αρκαδία" και στην Έλλη Αρτοπούλου μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Βαγγέλης Γούργαρης, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Γούργαρης είπε ότι τάσσεται υπέρ της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική που επιβάλλεται, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι θέλει τον Δήμο ως μια ανώνυμη εταιρεία που θα πουλάει υπηρεσίες στους δημότες. 

"Οι δήμοι λειτουργούν ως κομμάτι από την κρατική εξουσία. Για να αντεπεξέλθει ο Δήμος έχει εκτινάξει τη δημοτική φορολογία. Έχουμε ένα δήμο φορομπήχτη που εισπράττει το 70% των εσόδων τους από πρόσθετη φορολογία. Χωρίς να συγκρουστείς, δεν μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Οι άλλοι συνδυασμοί δεν έχουν διαφορές, είδατε το όργιο μετεγγραφών, έχουν κάποιες αντιθέσεις σε δευτερεύοντα ζητήματα. Μόνο εμείς θα αξιοποιήσουμε την ψήφο του δημότη".

Στη συνέχεια, ο κ. Γούργαρης τόνισε ότι η παράταξή του θα παλέψει για να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο που είναι σε άθλια κατάσταση, να ανακουφίσουμε τον κόσμο από τη δημοτική φορολογία με προοπτική να την εξαφανίσουμε, να χτυπήσουμε την ανταποδοτικότητα, να ενισχύσουμε τον κοινωνικό τομέα, την προσχολική ηλικία, να μην μένει κανένα παιδί έξω από τους παιδικούς σταθμούς, χωρίς να πληρώνει τροφεία ο γονιός, να στηρίξουμε τα σχολεία, να παλέψουμε για τα προβλήματα αντιπλημμυρικής προστασίας, αντισεισμικής θωράκισης. Κάθε φορά που βρέχει πλημμυρίζει το οροπέδιο της Μαντινείας. Δεν υπάρχει σχέδιο από τον Δήμο, την Περιφέρεια και το Κράτος που δεν χρηματοδοτεί τέτοια έργα, μαζί με την Ε.Ε."

Δείτε το βίντεο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...