Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναστασία (Άννα) Γαβρήλου: " Τέλος η αδιαφορία και η απραξία. Δεν έχουμε άλλη μία πενταετία για χάσιμο" (vd)

Αναστασία (Άννα) Γαβρήλου: " Τέλος η αδιαφορία και η απραξία. Δεν έχουμε άλλη μία πενταετία για χάσιμο" (vd)

Με μήνυμά της στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr η υποψήφια δημοτική σύμβουλος (με το συνδυασμό "Νέα Τρίπολη" του Γιάννη Σμυρνιώτη) Αναστασία (Άννα) Γαβρήλου τονίζει ότι ο κοινός σκοπός είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, για μία καλύτερη ζωή.

"Είμαι εδώ για να αγωνιστώ στο πλευρό του Γιάννη Σμυρνιώτη. Τέλος η αδιαφορία και η απραξία. Δεν έχουμε άλλη μία πενταετία για χάσιμο.

Ως μητέρα έχω προτεραιότητα τη βελτίωση και την αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων, ως ελεύθερη επαγγελματίας, έχω προτεραιότητα η πόλη μας να γίνει έλξη νέων τουριστών για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ως Αναστασία επιθυμώ μια πόλη που θα με κάνει υπερήφανη.

Ζητώ τη στήριξη σας την Κυριακή 26 Μαΐου".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ονομάζομαι Αναστασία (Άννα) Γαβρήλου- Κωνσταντοπούλου. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1981. Γονείς μου είναι η Παναγιώτα Η. Φωτοπούλου από το Στενό και ο Κωνσταντίνος Γαβρήλος από το Περθώρι (Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ συνταξιούχος ΔΕΗ). Την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευσή μου έλαβα στην Τρίπολη.

Φοίτησα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Λογιστική στο De Montfort University (DMU) στο Λέστερ της Αγγλίας. Επιστρέφοντας στην πόλη μας δραστηριοποιήθηκα στον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα και διατηρώ γραφείο αναλυτικά στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Κωνσταντόπουλο, επιχειρηματία στον χώρο της ένδυσης και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Τα τελευταία τρία χρόνια δραστηριοποιούμαι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου της Τρίπολης, όπου φοιτά η κόρη μου. Μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και με την συνδρομή γονέων των μαθητών του σχολείου μας καταφέραμε να βελτιώσουμε τις κτιριακές δομές του διατηρητέου αυτού και ιστορικού κτιρίου της πόλης μας. Παράλληλα οργανώνουμε εκδηλώσεις για την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών αλλά και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στην απόφασή μου να διεκδικήσω την ψήφο των συνδημοτών μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με οδήγησε η αγάπη για την πόλη μας, για τα χωριά μας και τους πολίτες τους, η πεποίθηση ότι η προσφορά στο κοινό καλό είναι μέγιστη υποχρέωση ενός ενεργού πολίτη και η διάθεσή μου να αναλώσω πολύ χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας. Εξάλλου, ως μητέρα, επιθυμώ έντονα τα παιδιά μου και μαζί μ΄αυτά και όλα τα παιδιά του δήμου μας, να ζήσουν σ΄ένα περιβάλλον πολύ καλύτερο από αυτό στο οποίο ζούμε εμείς.

               

gravrilouScreen Shot 2019 03 22 at 11.08.50

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...