Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μητσοτάκης από την Τρίπολη: "Θέλουμε το 2 στα 2 σε Περιφέρεια και Δήμο. Η έδρα της Περιφέρειας είναι και θα παραμείνει η Τρίπολη" (vd)

Μητσοτάκης από την Τρίπολη: "Θέλουμε το 2 στα 2 σε Περιφέρεια και Δήμο. Η έδρα της Περιφέρειας είναι και θα παραμείνει η Τρίπολη" (vd)

Μετά από μία σύντομη βόλτα στο κέντρο της Τρίπολης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία σύντομη δήλωση για τις προσεχείς εκλογές.

Αρχικά, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης μίλησε για την καταγωγή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Στεμνίτσα και τόνισε … «Χαιρετίζουμε τον επόμενο πρωθυπουργό.»

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε: «Αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου κι έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο και σας ζητώ να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Νίκα και να τον εκλέξουμε Περιφερειάρχη. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, στις 7 Ιουλίου θα γίνει το τρίτο οριστικό βήμα για μία Ελλάδα πιο φωτεινή για όλους τους Έλληνες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και θα αγωνιστώ να πείσω τους καχύποπτος ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

Η ΝΔ μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών, ενωμένη, τώρα έχουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα, θέλω να κάνουμε το 2 στα 2, να πάρουμε το Δήμο, να πάρουμε την Περιφέρεια.

Γνωρίζω χρόνια τον Παναγιώτη, είναι άξιος αυτοδιοικητικός, άλλαξε την όψη της Καλαμάτας και να γνωρίζει την επόμενη μέρα θα έχει ένα σύμμαχο στο Μέγαρο Μαξίμου που θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου για όλους..

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είπε: "Καλωσορίζω τον Πρόεδρο μας στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπόσχομαι Πρόεδρε ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την Περιφέρεια και πρώτα απ΄ όλα για την Τρίπολη και την Αρκαδία."

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης προσέθεσε ... "Βλέπω διάφορα να διακινούνται στο διαδίκτυο. Η έδρα της Περιφέρειας δεν αλλάζει, εδώ είναι και εδώ θα παραμείνει."

7 σχόλια

  • χχχχχ
    χχχχχ Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχως που ηρθε ο Κυριακος να μας χειραγωγισει τι θα ψηφισουμε.Προσεξε Κουλη και το υπολοιπο συναφη μην σας γυρισει μπομεραγκ....

  • Παλια Καραβανα
    Παλια Καραβανα Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπον Σχολιαστες αν εχει καποιος απο σας ψηφισει Συριζα οχι απλως δεν πρεπει να μιλαει για Αρκαδια για Ελλαδα κτλπ αλλα καλυτερα να παει να γινει Μωαμεθανος και σλαβοαλβανος που μιλατε κιολας . Αν δεν εχετε ψηφισει Συριζα κραξτε δε λεω

  • ΓΣ
    ΓΣ Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε καταλάβει τη κομματική γραμμή για Νίκα, μόνο και μόνο για ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες του κ. Μητσοτάκη για μια εξ ολοκλήρου μπλε Ελλάδα. Λάθος όλων των Αρκάδων πολιτικών, ο ανελέητος και μακράς διάρκειας πόλεμος που κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα θέλω του αρχηγού και του πρώην αρχηγού, θα έπρεπε να είσασταν τουλάχιστον πιο διακριτικοί. Μην ξεχνάτε όλοι εσείς, ότι δεν είμαστε πια πρόβατα και θα κριθείτε από τον λαό της Αρκαδίας και σε αυτές αλλά και στις ερχόμενες εκλογές.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα πραγματικά έχω ανατριχιάσει....!κ. Βλάσση ελπίζω να μην γέμισαν σάλια οι διπλανοί...

  • ΤΡΙΤΟΣ
    ΤΡΙΤΟΣ Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

  • Κατρίνα
    Κατρίνα Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο αντι- Αρκάς είσαι βρε Βλάσση;;Με τι μούτρα θα έρθεις να ζητήσεις την ψήφο των συμπολιτών σου στις εκλογές;; Βέβαια γίνεται αντιληπτό απ' όλους πως αυτή η πίεση που ασκείς στα όρια του τραμπουκισμού, εξυπηρετεί τα δικά σου συμφέροντα..Δε νοιαζεσαι για τον Νίκα.. Άλλη φοβάσαι και θες να αποκλείσεις..

  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...