Βαλασόπουλος: "Να βάλουμε την Πελοπόννησο σταθερά στον παγκόσμιο χάρτη του motorsport"
Σε ανάρτησή του, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, αναφέρει ... "Ένα πολύ όμορφο τριήμερο - γιορτή του Μηχανοκινητου Αθλητισμού, το 1st Motorsport Meetup, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη από την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκινητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ Τρίπολης).
Η δική μας παρουσία-συμμετοχή ηταν με ενα συντηρημενο Jeep Willys M8 Α1, το εμβληματικό αυτοκίνητο του Β Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο συντηρησαμε με πολλή αγάπη και μεράκι.
Έχουμε την πεποίθηση ότι ο κόσμος του Μηχανοκινητου Αθλητισμού, με το πάθος και την αγάπη γι'αυτο που κάνουν, με τις πολλές, αθόρυβες και πολύ ουσιαστικές προσπάθειες για την ανάδειξή του, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας θα διεκδικησουμε και θα κερδίσουμε μεγάλες μηχανοκινητες διοργανώσεις στο προσεχές μελλον, βάζοντας την Πελοποννήσο σταθερά στον παγκόσμιο χάρτη του motorsport.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΛΜΑ Τριπολης κο Όμηρο Στρουσόπουλο και το ΔΣ της λέσχης, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλλαν για την πολύ επιτυχημένη και άρτια διοργάνωση."
Σχετικά Άρθρα
- «Λιβαδάκι; Help!»
- Βλάσης: "Καταπληκτική παράσταση από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τυροσαπουνακαίικων"!
- Πινακίδες σήμανσης τοποθετήθηκαν στο μονοπάτι στο Parnon Trail (εικόνες)
- Έλεγχος για μεταδημοτεύσεις σε δήμο της Αρκαδίας | Η έκθεση της ΕΑΔ και η διαβίβαση στην Εισαγγελία Εφετών, η ανάρτηση Μέγα και οι καταγγελίες του 2023 για τη Γορτυνία
- Στη Βόρεια Κυνουρία ο Περιφερειάρχης | Οι εξελίξεις για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, την παράκαμψη Άστρους και τα έργα στο γήπεδο Μελιγούς
2 σχόλια
-
Και ποιος δεν ξέρει τι κάνει η προεδρίνα;;;;;;;; Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι.
-
Η ΝΟΔΕ σας σκάβει τον λάκο Παναγιώτη. Τα κεντρικά το.ξέρουν;






