Αντώνης Σαμαράς για Βλάση: "Χαίρομαι για τις προσπάθειες που έκανε για τις δύο μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες που ήρθαν στον τόπο σας"!
Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε το «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Βλάση στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Ο κ. Σαμαράς καταχειροκροτήθηκε από όλους με ένταση και παλμό!
Μετά από πολύ θερμά λόγια που είπε ο κ. Βλάσης για τον Πρωθυπουργό, τον κάλεσε στο βήμα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς είπε: «Δεν επρόκειτο να σε ψηφίσω αλλά άκουσα την κόρη σου. Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει. Αυτός ο κόσμος δείχνει ότι ο Μοριάς έχει ξεσηκωθεί και δίνει το δικαίωμα και πάλι να βάλουμε μπροστά τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο.
Καμία φορά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κανείς δεν μπορεί να τα κατατάξει
Ο πατέρας του πατέρα μου γεννήθηκε στη Στεμνίτσα. Εκεί θα δείτε ένα άγαλμα με το όνομα Χρήστος Σαμαράς με τους ηρωικά πεσόντες.
και πάλι έτυχε να γνωρίζω τον Κώστα από πολύ μικρή ηλικία. Η αξιοπρέπεια και η αξία ακτινοβολείται, την αισθάνεσαι.
Αισθανόμουν ότι είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει να προσφέρει γνήσια, όχι θεατρινίστικα.
Έζησα την αξιοπρέπειά του και μέσα στη Βουλή.
Είναι ένας άριστος γιατρός που βοηθά όλο τον κόσμο, αναγνωρίζει την ανάγκη για αυτό που λέμε ανάπτυξη.
Χαίρομαι για τις προσπάθειες του που έκανε για τις δύο μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες που ήρθαν στον τόπο σας.
Αλλά το κυριότερο είναι ότι έζησα το χνώτο, τη χημεία των Ελλήνων του εξωτερικού τους οποίος ο Κώστας, όχι απλά κέρδισε, αλλά τους έκανε δικούς του.
Ένας επιτυχημένος Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών.»
Κέιμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Καθαρίστηκε ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (vd)
- Ξεκίνημα της σεζόν για τον Νίκο Λυμπερόπουλο από το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων!
- Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης | Επίσκεψη στο Κτηματολογικό Γραφείο Πελοποννήσου στην Τρίπολη
- Η Πέννυ Καλύβα από τη Γορτυνία Πρόεδρος στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου
- Βίγλες Μεγαλόπολης: Η Θυσία των 212 και το Χρέος της Μνήμης
2 σχόλια
-
Αυτόν τον περιμάζεψε ο Καραμανλής καί τόν έκανε υπουργό πολιτισμού καί στο μουσείο τής Ακρόπολης είχε διορίσει τη μισή Μεσσηνία.
-
Για καλό τόν έφερες;;; Θα δούμε!






