ΚΚΕ | Από τον Ατσίχωλο Αρκαδίας η βουλεύτρια Βιβή Δάγκα!

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 εκλέχτηκε βουλευτής στο Δυτικό Τομέα Αθηνών με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας η Βιβή Δάγκα με καταγωγή από τον Ατσίχωλο από την πλευρά της μητέρας της. Η Βιβή (Παρασκευή) είναι κόρη των οδοντιάτρων Θανάση Δάγκα και Γεωργίας Θεοδωροπούλου (η Γεωργία Θεοδωροπούλου είναι κόρη της Παρασκευής Σκουρλά και του Χρήστου Θεοδωρόπουλου, βλ. γενεαλογικό δένδρο…).
Η Βιβή Δάγκα έμαθε από παιδί να ενδιαφέρεται για τα κοινά και να αγωνίζεται γι’ αυτά, γεγονός που συνδέεται και με τις σπουδές της ως Κοινωνική Λειτουργός. Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, επικεφαλής του Τμήματος της Κ.Ε. για την Ισοτιμία των Γυναικών και μέλος του Δ.Σ. της ΟΓΕ. Είμαστε βέβαιοι ότι και με την βουλευτική της ιδιότητα θα έχει κάθε ευκαιρία να διευρύνει τη δράση της και την αγωνιστικότητα της.
Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν…
Σχετικά Άρθρα
- Από τον Αστέρα στον Βόλο ο Γραμματικάκης!
- Αστέρας AKTOR | "Αναμονή για την υπέρβαση με Σίπτσιτς, παίρνει και Αγγελίδη"
- Η γιορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Λεοντάρι
- Κάλπες για εκλογές στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Τρίπολης
- Στη Ρώμη ο Κώστας Βλάσης για την Διάσκεψη Υπουργών Παιδείας των χωρών της Ομάδας των Επτά (G7) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης