Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αισχρή δήλωση από τον Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ: "Μπορούμε να έχουμε υποψήφιο που μιλά για τουρκική μειονότητα"

Αισχρή δήλωση από τον Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ: "Μπορούμε να έχουμε υποψήφιο που μιλά για τουρκική μειονότητα"

Θετικά απάντησε στο ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει στη Θράκη υποψήφιο που θα κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στην περιοχή, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Νίκος Φίλης.

Ο κύριος Φίλης φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 και ρωτήθηκε για τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ρόλο του τουρκικού προξενείου στην εκλογή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φερχάτ Οζγκιούρ, στη Ροδόπη στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Νίκος Φίλης, αρχικά τόνισε πως «κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα», ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το αν στις εκλογές του Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει υποψήφιο κάποιον που μιλά για τουρκική μειονότητα απάντησε «βεβαίως, πώς δεν μπορούμε να έχουμε;».

Στο πάνελ βρισκόταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Συρίγος, τονίζοντας ότι «ο υποψηφιος βουλευτής σας λέει διαρκώς ότι έχουμε τουρκική μειονότητα», ενώ ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν λέει αυτό» και συμπλήρωσε ότι «αυτό που ζητάνε οι άνθρωποι αυτοί είναι να γίνει απογραφή μειονοτήτων στην περιοχή».

«Και οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά αυτός που εξελέγη στη Ροδόπη λέει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα» επέμεινε ο Άγγελος Συρίγος με τον Νίκο Φίλη να του απαντά «σημασία έχει άλλο ότι τον διώκουμε επειδή έχει μια άποψη».

https://www.aftodioikisi.gr/

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...