Δυο νέοι Βουλευτές από την Γορτυνία!
Δύο νέοι Βουλευτές με καταγωγή από τη Γορτυνία ανέδειξαν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Η πρώτη είναι η Παρασκευή (Βιβή) Δάγκα του Αθανασίου, κόρη Γεωργίας Χρ. Θεοδωρόπουλου από Ατσίχωλο. Η ίδια εκλέχθηκε με το Κ.Κ.Ε. στη Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είχε εκλεγεί Βουλευτής και στις εκλογές του Μαϊου. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, καθώς και επικεφαλής του Τμήματος για την ισοτιμία των Γυναικών. Μάλιστα στο παρελθόν η ίδια ήταν και υποψήφια Δήμαρχος στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής.
Ακόμα οι τελευταίες εκλογές ανέδειξαν έναν ακόμα Γορτύνιο Βουλευτή. Πρόκειται για τον Νικόλαο Βρεττό που εξελέγη με το Πατριωτικό Κόμμα ΝΙΚΗ στη Β΄3 Νοτίου Τομέα Αττικής. Ο ίδιος κατάγεται εκ μητρός από τον Κοκκορά Γορτυνίας (το γένος Σεφερλή), ενώ και η συζυγός του Μαρία Κουτσανδρέα είναι από το χωριό Σέρβου. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός, ενώ έχει ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 17 χρόνια στο Δήμο Αγ.Δημητρίου Αττικής.
Ε.Μ.
Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα ποσά αποζημιώσεων για τη συμμετοχή σε δημοτικό συμβούλιο και δημοτική επιτροπή
- «Ξανθίππη, η γυναίκα του Σωκράτη» στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας
- Μπαφές - Κούγιας | Δύο νέοι δημιουργοί από την Τρίπολη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο video clip του Διονύση Μπαφέ! (vd)
- Στην Αργολίδα θα μεταφέρονται τα ανακυκλώσιμα της Βόρειας Κυνουρίας μετά το κλείσιμο του ΚΔΑΥ στην Τρίπολη
- Παράταση για την «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση Πλατείας Μελιγούς»






