Για «νέο ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε ο Τσίπρας | Απόφαση για να εκλεγεί άμεσα νέος αρχηγός – Δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος!

Σε έκτακτες ανακοινώσεις προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.
Από το Ζάππειο, τόνισε ότι από το βράδυ των εκλογών είχε πει ότι έχει κλείσει ένας ιστορικός κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι είναι ανάγκη να ανο9ιξει ένας νέος πιο δημιουργικό και ελπιδοφόρο κύκλο.
Σημείωσε ότι δεν λαμβάνει εν θερμώ αποφάσεις και μίλησε για την ανάγκη να εφεύρουμε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ.
Έκανε λόγο για ανάγκη ανανέωσης και επανίδρυσης, για νέο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατόπιν ανακοίνωσε ΄τι αποφάσισε την εκλογή νέας ηγεσίας από τα όργανα του κόμματος, άμεσα, χωρίς να είναι ο ίδιος υποψήφιος.
«Είμαι συγκινημένος, έχει και για μένα ένα στοιχείο οδύνης. Έχει όμως κι ένα στοιχείο προσωπικής πρόκλησης. Να αποδείξω με τη στάση και το παράδειγμά μου ότι μπορείς να είσαι μάχιμος και δημιουργικός και χωρίς αξιώματα.»
Σχετικά Άρθρα
- Το νερό είναι ζωτικό ανθρώπινο δικαίωμα και όχι εμπόρευμα
- Το πρώτο APP για τα Τσακώνικα!
- Μητσοτάκης: "Θα κριθώ στο τέλος της 4ετίας - Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027"
- Αστέρας AKTOR | Φιλική ήττα από την Motor Lublin στην Πολωνία - Γκολ από Τζιοακίνι και Λεάντρο (vd)
- ΝΔ | "Άριστοι με χρέη που αγγίζουν τα 541.866.905 €!"
2 σχόλια
-
@ 18:19 Είχες δεν είχες, το έφερες εκεί που ήθελες.
-
ΣΤΙΣ 3 ΗΤΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ