Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο!

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο!

Γενικά καλός και ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο πιο πολύ στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα ενώ πιο δροσιά θα έχει η δυτική βορειοδυτική χώρα σε σχέση με την ανατολική.

Αστάθεια με τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας θα έχουμε κυρίως όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βορειοδυτικής χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες στα πελάγη με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά.

Αναλυτική Πρόγνωση - Ο καιρός θα είναι γενικά καλός με ηλιοφάνεια σχετικά καλή διαύγεια και ορατότητα ενώ λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως που θα πυκνώνουν αρκετά και θα δίνουν τοπικές μπόρες ή και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου-δυτικής Μακεδονίας-βορειοδυτικής Θεσσαλίας και πιθανώς στην δυτική και κεντρική Στερεά αλλά και στην κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο.

Να τονίσουμε ότι αυτά τα φαινόμενα θα είναι πολύ τοπικά και μικρής διάρκειας και κυρίως θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο-δυτική Μακεδονία μέχρι και την ορεινή κεντρική Στερεά (Ευρυτανία), ενώ η πιθανότητα είναι μικρότερη αλλά υπαρκτή και για την κεντρική Πελοπόννησο αλλά και την κεντρική Μακεδονία κυρίως όμως στις ορεινές περιοχές.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η. θερμοκρασία σε Μικρή άνοδο θα φτάσει 32-33οC.

http://dionysos-weather.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...