Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ηλικία μόλις 30 ετών "έφυγε" ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής

Σε ηλικία μόλις 30 ετών "έφυγε" ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής

Ο Αναστάσης Δαφνής ένα από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφίας, ένας λαμπερός νέος άνθρωπος σήμερα μας “αποχαιρέτισε”!

Η θλίψη μας είναι ανείπωτη, ένα δικό μας παιδί, με το οποίο τα τελευταία χρόνια ταξιδέψαμε μαζί, γελάσαμε και μοιραστήκαμε όμορφες επαγγελματικές στιγμές, δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή.

Συνεργάτης του vipnews.gr εδώ και τρία χρόνια καλύπτοντας τα Σαββατοκύριακα, ήταν ένας δικός μας άνθρωπος. Δεν ήταν επειδή δουλεύαμε μαζί, αλλά γιατι ο Αναστάσης ήταν το πιο γλυκό, αυθόρμητο και καλοπροαίρετο άτομο που ήξερες. Πάντα πρόθυμος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεκτικός στις συμβουλές και στις παρατηρήσεις, φιλότιμος κι εργατικός

 

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον θάνατο το γελαστό παιδί, ο Αναστάσης μας, ένα παλικάρι μόλις 30 ετών- θα τα έκλεινε στις 11 Μαϊου-, με μοναδική θετική ενέργεια και καλή ψυχή που λάτρευε τη ζωή κι αγωνίστηκε γι΄αυτήν μέχρι το τέλος, δεν άντεξε άλλο…

 

Μπήκε στην εντατική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου μία περίπου εβδομάδα πριν την καραντίνα, από μία μόλυνση στο δόντι που επεκτάθηκε σε όλο του τον οργανισμό. Πάλεψε πολύ, έκανε πολλά χειρουργεία για να καθαρίσει το σώμα του από το “κακό” που ήταν μέσα του και τον κατέτρωγε. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, το σώμα του ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ και η καρδιά του έσβησε.

 

Αν και πολύ νέος ήταν ένας δημοσιογράφος που λάτρευε τη δουλειά του και την κυνηγούσε. Είχε το δικό του blog το ianastasis.gr, στο οποίο έγραφε για τα νέα και τα κοσμικά της πόλης. Ήταν ένας ενεργός instagrammer με άποψη για τα ταξίδια, το καλό φαγητό και τα ρούχα.

Νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο κι έτσι είχε μια μόνιμη συνεργασία με την Έμη Λιβανίου και το φιλανθρωπικό σάιτ “Η Δύναμη της Προσφοράς”. Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στη συντακτική όμάδα της εφημερίδας Παρασκήνιο.

Αναστάση μας, τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την απέραντη και βαθιά λύπη μας. Να έχεις καλό ταξίδι και ο θεός να δίνει δύναμη στη μητέρα σου και την οικογένειά σου.

https://vipnews.gr/uncategorized/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...