Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης - Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή! (vd)

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης - Έφυγε από τη Χρυσή Αυγή! (vd)

Αποχώρησε επίσημα από τη Χρυσή Αυγή και ανακοίνωσε νέο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

"Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη" τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε "Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Με επιφανή και σοβαρά πρόσωπα. Με στελέχη υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής και θα αναδείξουν τον πατριωτικό, πολιτικό λόγο ως το αντίπαλο δέος ενάντια στην κοινή αντεθνική γραμμή του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας

Με την ελληνική νεολαία πρωτοπόρο. Στην πρώτη γραμμή ενός πολιτικού αγώνα μαχητικού, που θα εκμεταλλευθεί όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας για την διάδοση των Ιδεών μας. Με συνεχή και ενεργή παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος

Με ολοκληρωμένη πρόταση εξουσίας. Δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μετέχει πλέον στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, διότι όπως ανάφερε η πρόταση που κατέθεσε για πλήρη αναδιοργάνωση και ανανέωση δεν έγινε αποδεκτή. Έγιναν εκτενείς συζητήσεις, αλλά υπήρξε απόλυτη διαφωνία.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @12:39 Σοβαρά τώρα; Καλός καμμένος θά'σαι κι εσύ. Ο όμοιος με τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα

  • παναγιωτης
    παναγιωτης Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αξιος........εντιμος......πατριωτης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...