Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Τουρισμός για όλους" | Τι ποσό δικαιούμαι; Δες τα παραδείγματα!

"Τουρισμός για όλους" | Τι ποσό δικαιούμαι; Δες τα παραδείγματα!

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές!

Δικαιούχοι:

Όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση από 29/06/2020 έως 05/07/2020 στο www.tourism4all.gov.gr.

 

Τι ποσό δικαιούμαι;

Το ποσό που δικαιούστε εξαρτάται από την τιμή συνεργασίας που έχει δηλώσει το κατάλυμα στο οποίο κάνατε κράτηση. Σε κάθε περίπτωση Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, της δηλωθείσας από τον πάροχο τιμής διανυκτέρευσης κατ’ άτομο, όπως αυτή δηλώθηκε κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του στο πρόγραμμα, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) και ανά διανυκτέρευση τα τριάντα ευρώ (30€) και την προϋπόθεση της διαμονής των τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 30€

O δικαιούχος θα επιδοτηθεί για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 15€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 15€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας.

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ/ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ: 20€

O δικαιούχος θα επιδοτηθεί για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 10€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 10€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας. O ωφελούμενος θα επιδοτηθεί επίσης για το 50% (ανώτατο τα 30€) δηλ. 10€ και η δική του συμμετοχή θα είναι 10€ για να συμπληρωθεί η τιμή συνεργασίας. Συνολικά δηλαδή για τα δύο άτομα στα 40€, η επιδότηση είναι 20€ και η συμμετοχή δικαιούχου & ωφελούμενου 20€.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...