Βλάσης | Με τον Πρέσβη της Αρμενίας συναντήθηκε ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, υποδέχθηκε σήμερα, 6 Απριλίου 2021 στο γραφείο του, τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Fadey Charchoghlyan.
Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων και συζήτησαν δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσής τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ελληνική και αρμενική Διασπορά, και ειδικά στους Έλληνες που διαβιούν στην Αρμενία και τους εδώ διαμένοντες Αρμένιους, οι οποίοι αποτελούν γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο κρατών. Επισημάνθηκε, τέλος, η ανάγκη όπως, μετά το πέρας της πανδημίας, επανεκκινήσουν οι δια ζώσης επαφές για θέματα Αποδήμων, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία.
Tags:
Κώστας Βλάσης,Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Βλάσης: "Πολύ καλά τα νέα για το νοσοκομείο μας"!
- Στο Υπουργείο Παιδείας ο Μητσοτάκης | Στη σύσκεψη παρών ο Υφυπουργός Κώστας Βλάσης - "Πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά"
- Κώστας Βλάσης από την Τρίπολη: "Το μήνυμα που περνάει σε όλους είναι ότι μέσα από τον πόνο και τις δυσκολίες, γεννιέται το φως και η ελπίδα" (vd)
- Πρώτη Ανάσταση στη Μονή Λουκούς για τον Κώστα Βλάση
- Βλάσης για την σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου: "Είναι εξαιρετικά σημαντικό από νωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι και συντονισμένοι"
1 σχόλιο
-
Τους Αρκάδες ενδιαφέρει και θα αξιολογήσουν όταν έρθει η ώρα της κάλπης το τι κάνει για την Αρκαδία και όχι τα σούρτα φέρτα του.