Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζάκυνθος | Πήγαν να πιαστούν στα χέρια γιατί ιερέας κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν (vd)

Ζάκυνθος | Πήγαν να πιαστούν στα χέρια γιατί ιερέας κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν (vd)
«Αίσχος» φώναζε ένας εξαγριωμένος πολίτης – Πήγε να συγκρουστεί με ηλικιωμένο που κρατούσε ελληνική σημαία – Δείτε βίντεο

Ένταση επικράτησε στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε χθες στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς και την πανδημία.

Την ώρα που ακούγονταν οι ψαλμωδίες, ο εφημέριος του ναού στο κήρυγμά του κάλεσε το ποίμνιο να είναι προσεκτικό με τα υγειονομικά μέτρα προκειμένου να τελειώσει η πανδημία. Σε μία αποστροφή του δε, κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Στο σημείο αυτό, ένας πολίτης εξαγριώθηκε με την προτροπή για εμβολιασμό φωνάζοντας «αίσχος». Οι φωνές του γίνονταν όλο και πιο έντονες και πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον ιερέα υψώνοντας τα χέρια του και φωνάζοντας πως είναι «ντροπή» να λέγονται αυτά και να ακούγεται και ο εθνικός ύμνος.

Μάλιστα παρ’ ολίγον να σημειωθεί και σύρραξη αφού ο εξαγριωμένος πολίτης βρέθηκε απέναντι σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να του κλείσει τον δρόμο προς τον εφημέριο χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...