Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποινική δίωξη σε πατέρα που ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test (vd)

Ποινική δίωξη σε πατέρα που ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test (vd)
Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα ασκήθηκε κατά του 37χρονου πατέρα ο οποίος ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test.

Κατηγορείται για σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, σήμερα το πρωί.

Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Οδηγήθηκε στο ΑΤ Θέρμης όπου συνελήφθη ύστερα από έκκληση που υπέβαλε η διευθύντρια.

Δηλώσεις έκανε κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο 37χρονοςπατέρας που σήμερα το πρωί ήθελε να βάλει με το ζόρι το παιδί του στο σχολείο, στο 2ο Δημοτικό Θέρμης, χωρίς να έχει προσκομίσει το σχετικό πιστοποιητικό για το self test, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το GRTIMES.

Όπως είπε ο ίδιος φορώντας χειροπέδες, δεν είναι αρνητής αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests, ενώ τόνισε ότι έχει κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει για τον κορωνοϊο.

Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί με το ζόρι στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε.

Δείτε τι είπε αναλυτικά:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...