ΠΑΣΟΚ: «40.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών – ΚΔΑΠ με ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη»
 
															
						Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, Βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η πρόβλεψή μας, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023.
40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023.
Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.
Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική.
Σχετικά Άρθρα
- Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ο Αρκάς δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσικάρης
 - Κωνσταντινόπουλος | Στη Γραμματεία Προγράμματος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
 - Χάρης Δούκας | Διαφοροποίηση από ΠΑΣΟΚ και κάλεσμα σε προοδευτική συμμαχία
 - Η Τρίπολη, τα χαμένα κεκτημένα και ο κίνδυνος για αποφάσεις χωρίς επιστροφή
 - ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος: "Ανάγκη επαναλειτουργίας του σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο αντί της μετατροπής του σε ποδηλατόδρομο"
 





