Γεωργιάδης: "Προχωράμε σε παρέμβαση στην τιμή των καυσόξυλων και πέλετ"

Σε άμεση παρέμβαση στην τιμή του καυσόξυλου και του πέλετ, θα προχωρήσει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σύμφωνα με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.
«Έχω συγκαλέσει για αυτή την εβδομάδα σύσκεψη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς της αγοράς και θα προχωρήσουμε Δεν θα επιτρέψουμε λόγω της αυξήσεως του φυσικού αερίου να γίνει αισχροκέρδεια στην ξυλεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.
Όπως υποστήριξε ο υπουργός, «Έχει ανέβει πάρα πολύ η τιμή στα καυσόξυλα και στο πέλετ. Όσο οι χώρες της Ευρώπης προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για τη θέρμανση φέτος το χειμώνα, τόσο το ξύλο ανεβαίνει. Και επειδή δεν υφίσταται πλέον η αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας από όπου υπήρχε μεγάλη εισαγωγή ξυλείας και πέλετ, αυτό πιέζει τις τιμές ακόμα παραπάνω».
Σχετικά Άρθρα
- Διανομή φαρμάκων σε σπίτια | Άδωνις Γεωργιάδης: "Τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών στις ουρές της ντροπής"
- Λάθος μετάγγιση αίματος στο Τζάνειο | Μάχη για τη ζωή της δίνει η γυναίκα - Γεωργιάδης: "Έγινε λάθος, μην σταυρώσουμε τον νοσηλευτή"
- Γεωργιάδης: "Σεβασμό στην ανθρώπινη ελευθερία δείχνει το Ισραήλ, όχι η Γάζα"
- Άδωνις | Ο Υπουργός που επί των ημερών του η διαδρομή «Τρίπολη – Μεγαλόπολη» διαρκεί … 12 λεπτά!
- Μεγαλόπολη και έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου | Ο Άδωνις πήγε στη Βουλή (με δύο μήνες καθυστέρηση) για να πει ότι δεν έχει βρει λύση στο πρόβλημα!