Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: "Θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη"

Άδωνις Γεωργιάδης για παρακολουθήσεις: "Θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη"

Με μια  ανάρτηση σχεδόν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19.11.2022) προς την Κυριακή, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα τελευταία δημοσιεύματα για τις παρακολουθήσεις. Και ήταν… λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω ότι η αδημονία τους να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος, τους έχει οδηγήσει στην παράνοια!», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας όμως ότι «δεν θα τους περάσει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «ανοησίες» τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας των Συντακτών και του Documento για τις παρακολουθήσεις. «Διάβασα όσα γράφουν οι του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές και νομίζω πλέον η φαντασιοπληξία τους έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα τους μεγάλα ούτως ή άλλως όρια», γράφει.

Και αφού αναλύει το σκεπτικό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης καταλήγει: «έχουμε ευθύνη να μην τους αφήσουμε να εκτροχιάσουν την τεράστια πρόοδο της χώρας μας και μάλιστα με ανοησίες και προφανή ψέματα! Δεν θα τους περάσει!».

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Για τις ανοησίες της ΕΦΣΥΝ και του Documento! (Θέλουν να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο αλλά δεν θα τους περάσει!)

Διάβασα όσα γράφουν οι του Συριζα για τις υποκλοπές και νομίζω πλέον η φαντασιοπληξία τους έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα τους μεγάλα ούτως ή άλλως όρια.

Έχουμε και λέμε:

Α) η ΕΦΣΥΝ σήμερα μας είπε ότι τον Τσίπρα τον παρακολουθούσαν στη θαλαμηγό της κας Παναγοπούλου με το Predator ή με κάποιο παρεμφερές κακόβουλο λογισμικό (τότε νομίζω το Predator δεν υπήρχε καν) κλπ λες και αν ήταν έτσι δεν θα είχε κυκλοφορήσει καμμία φωτό της προκοπής; Αν δεν το είχε παραδεχθεί στην συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα» η ίδια η κα Παναγοπούλου, όλο αυτό θα είχε περάσει στο ντούκου. Το πρόσωπο του Τσίπρα δεν φαινόταν καν και η ίδια είχε αποκαλύψει στην συνέντευξη της τότε ότι κάποιος από το προσωπικό του σκάφους διέρρευσε τις φωτογραφίες. Πρόκειται για πραγματικές γελοιότητες λοιπόν. Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά που γράφουν σήμερα για να αθωώσουν τον Αλέξη Τσίπρα, για τις πολυτελείς του διακοπές πάνω σε μία πανάκριβη θαλαμηγό, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι. Δηλ δεν έφταιγε ο «καλός» Τσίπρας που πήγε εκεί κρυφά διακοπές από τον Ελληνικό Λαό, αλλά ο «κακός» Μητσοτάκης που τον παρακολουθούσε και τον τσάκωσε…τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι μετά από αυτά;…

Β) ότι ο Πιερρακάκης έσωσε την οικογένεια του μέσω κακόβουλου λογισμικού όταν ήταν στο νερό και μάχονταν για να σώσουν την ζωή τους εκείνη την τραγική βραδιά στο Μάτι. Δηλ η γυναίκα και τα μερικών μηνών τότε μωρά του, είχαν στο νερό μέσα κινητό, τους έστειλαν λινκ το ενεργοποίησαν και τους βρήκαν….μιλάμε ότι εκτός από ανήθικο και απαίσιο, είναι προφανώς παράλογο και αστείο. Και μετά τί έγινε; πήγε το Λιμενικό και έσωσε μόνον αυτούς και άφησε τους άλλους να πνίγονται; Και ποιο Λιμενικό; Αυτό που διοικούσε τότε η Κυβέρνηση Τσίπρα…τρικυμία εν κρανίω! Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για το Μάτι και να ντρέπονται τον Πιερρακάκη που πέρασε τέτοια περιπέτεια και που δεν την αξιοποίησε ποτέ πολιτικά για ψήφους, αλλά την κράτησε κρυφή και μόνον εντός του στενού τους οικογενειακού κύκλου, του ζητάνε και τα ρέστα! Μα τί άνθρωποι είναι αυτοί τέλος πάντων;

Αλλά ακόμη και αν δεχθούμε ότι όλα αυτά γίνονταν, εκείνη την εποχή, αυτό θα σήμαινε ότι επί Τσίπρα η Χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι και τα κακόβουλα λογισμιμά έκαναν ο,τι ήθελαν, αλλά σε αυτή την περίπτωση γιατί κατηγορούν τον Μητσοτάκη; Αν όλα αυτά μπορούσαν να γίνονται χωρίς να τα ξέρει ο ΠΘ Τσίπρας, γιατί δεν μπορούν να γίνονται χωρίς να τα ξέρει και ο ΠΘ Μητσοτάκης;;; Μιλάμε για λογικό χάος! Οι ίδιοι απαντούν στην πραγματικότητα στις ανοησίες τους…

Με τις δήθεν αποκαλυψεις Βαξεβάνη τα πράγματα ειναι ακόμη πιο κωμικά. Πέραν του ότι δεν έχει κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο, πέραν του ότι με τον Κύρτσο τα έκανε θάλασσα και τον έβαλε στο εξώφυλλο και στις δυο λίστες και μετά με ανάρτηση στο τουιτερ είπε όχι τελικά είναι σε μία από τις δύο… ας τα δούμε πάλι λογικά.

Τί ισχυρίζεται ο Βαξεβάνης; Ότι η απόδειξη της σύνδεσης Μαξίμου με Pretador, είναι ότι κάποια πρόσωπα παρακολουθούντο και από την ΕΥΠ και από το Pretador. Μα αν υποτεθεί ότι ο ΠΘ έβαζε λένε την ΕΥΠ να παρακολουθεί κάποιον, διότι την ήλεγχε κλπ τότε γιατί ο ίδιος άνθρωπος να βάλει και το Predator; Ήθελε να τσεκάρει αν η ΕΥΠ κάνει καλή δουλειά και διπλοτσέκαραν τα τηλέφωνα;…θα ήταν κωμωδία αν δεν είχε στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση της Χώρας μας!

Η μεγαλύτερη απόδειξη για το οτι ο ΠΘ δεν θα μπορούσε να έχει καμμία σχέση με το Predator, θα ήταν ακριβώς να αποδειχθεί ότι μερικά ίδια πρόσωπα παρακολουθούντο και από την ΕΥΠ και από το Predator. Την ΕΥΠ την ελέγχει το Κράτος, άρα το Predator κάποιος άσχετος με το Κράτος. Άρα σίγουρα οχι ο ΠΘ. Μόνοι τους δηλ με το δημοσίευμα αυτό ακύρωσαν όλη τους την γελοία ούτως ή άλλως θεωρία!

Πραγματικά πλέον νομίζω οτι η αδημονία τους να ριξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος, τους έχει οδηγήσει στην παράνοια!

Η Χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα, σε όλους τους δείκτες οι επιδόσεις της Χώρας μας εντυπωσιάζουν, στις Επενδύσεις έχουμε δύο συνεχόμενα έτη ρεκόρ όλων των εποχών, στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον έχουμε τις υψηλότερες επιδόσεις επίσης, στην μείωση της Ανεργίας πήγαμε καλύτερα από όλες τις προβλέψεις, στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού που έρχονται και κάνουν παραρτήματα εδώ, στην ψηφιοποίηση του Κράτους που άλλαξε την ζωή όλων μας κλπ έχουμε Ευθύνη να μην τους αφήσουμε να εκτροχιάσουν την τεράστια πρόοδο της Χώρας μας και μάλιστα με ανοησίες και προφανή ψέματα! Δεν θα τους περάσει!

3 σχόλια

  • ΜΑΛΕΒΟΣ
    ΜΑΛΕΒΟΣ Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρκεί να δεί κανείς τι βρισιδι εχωνε στη ΝΔ και στον Κούλη πρίν πάει για να καταλάβει το ήθος του. Ότι χειρότερο!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε ο βιβλιοπώλης!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Χάσου να χαθείς νούμερο κι εσύ κι ο αρχηγός σου. Σε σας δεν θα περάσει παλιοχούντα ξεφτίλες. Ουστ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...