ΝΔ | Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Σπυράκη με απόφαση Μητσοτάκη

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.
Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Σχετικά Άρθρα
- Μία μεγάλη γιορτή αποχαιρετισμού για τους αποφοίτους της Γ' Γυμνασίου!
- Δήμος Τρίπολης: «Στηρίζουμε δράσεις που ενισχύουν το πνεύμα της προσφοράς»
- Κωνσταντινόπουλος: "Η κα. Καρυστιανού καλώς τα είπε, καλώς πήγε στον εισαγγελέα και καλώς θα πρέπει να γίνει η έρευνα"
- Αγιασμός σήμερα για την έναρξη εργασιών αναστήλωσης της "Κόκκινης Εκκλησιάς" στου Λουκά
- "Χρώματα και αρώματα" από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Στασινοπούλειου Ιδρύματος
2 σχόλια
-
Γιατί, τόν έχεις ικανό να πάρει μία απόφαση μόνος;; Τό Μαξίμου είναι γεμάτο συμβουλατορες, αυτοί κάνουν.... παιχνίδι. Πληρώνουμε μπολικους αργοσχολους.
-
Ποια απόφαση Μητσοτάκη ρε παιδιά; Δουλευόμαστε τώρα; Ο Μητσοτάκης κοιμάται όρθιος. Εδώ ήταν στις Βρυξέλλες όταν το έμαθε και είπε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να συζητήσει το τι έγινε, αντί να επικοινωνήσει με την ίδια που επίσης είναι στις Βρυξέλλες. Πρώτα η ίδια ζήτησε να ανασταλεί η κομματική της ιδιότητα και απλά ο Κρυφα-Κούλης της έκανε το χατιράκι. Εν τω μεταξύ μόνο και μόνο που προθυμοποιήθηκε η ίδια να συμφωνήσει τόσο με την έρευνα για την πάρτη της όσο και με την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, βρωμάει από μακριά ότι έχει χ€$μ€νη τη φωλιά της