Μαθητές γράφουν συνθήματα με τις τσάντες τους για τα θύματα των Τεμπών

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση “πάρε με όταν φτάσεις”, μια αναφορά στα παιδιά που πιθανόν επικοινώνησαν με τους γονείς τους πριν το φρικτό δυστύχημα και σίγουρα η πιο συνηθισμένη φράση που συνοδεύει τα ταξίδια των παιδιών.
Σε μια παρόμοια ενέργεια προχώρησαν και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μενιδίου, τα οποία σχημάτισαν με τις σάκες τους τη λέξη “Τέμπη”.

Στη δική τους συμβολική διαμαρτυρία, για την τραγωδία στα Τέμπη, προχώρησαν οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Πύλου, Γράφοντας με τις τσάντες τους, στο προαύλιο χώρο του σχολείου, τα συνθήματα “Στείλε όταν φτάσεις” και “Όχι άλλα εγκλήματα”.
Μάλιστα, τα Γυμνάσια και Λύκεια του Πύργου και αρκετά της Ολυμπίας, μετά τις κινητοποιήσεις των μαθητών σήμερα το πρωί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, προχώρησαν σε κατάληψη.
Tags:
Δυστύχημα στα Τέμπη,Σχετικά Άρθρα
- Έπεσαν σοβάδες από το ξενοδοχείο "Γαλαξίας" | Ο Δήμος Τρίπολης διέκοψε την κυκλοφορία στην "Εθνομαρτύρων"! (εικόνες)
- Μέγας: "Εμφατική η απουσία βουλευτών από τις διαμαρτυρίες για τις κατολισθήσεις" - Κούλης: "Δεν θα απολογηθώ εγώ για κανέναν"!
- Δήμος Τρίπολης | Αίτημα ένταξης καλλιεργειών σε πρόγραμμα αποζημίωσης λόγω παγετού και χαλαζόπτωσης
- Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας: "Να αποσυρθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τους περιορισμούς δόμησης σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων"
- Συμβούλιο της Επικρατείας: "Συνταγματικά τα τεκμήρια των ελεύθερων επαγγελματιών"