Τραγωδία Τέμπη – Ξεσπά συγγενής αγνοούμενου: «Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει όπως και η δική μας οργή» (vd)
Την ώρα που τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη είναι πλέον 57 ενώ είναι ακόμη άγνωστο πόσοι είναι οι αγνοούμενοι, συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής αγνοουμένου, η οποία ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.
Η γυναίκα περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει εξαιτίας της κατάρρευσης του επιτελικού κράτους. «Ο αδελφός μου λέγεται Γιάννης Βουτσινάς. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Δεν είναι ζωντανός. Μέσα στο αμφιθέατρο ήρθε η κ.υπουργός, ήρθαν και άλλοι άνθρωποι και κάναμε μια απλή ερώτηση: “Πείτε μας τουλάχιστον πού κάθονταν οι δικοί μας άνθρωποι;”. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μας πούνε ότι η λίστα από την εταιρία… να δουλέψουν με τους αριθμούς των θέσεων, για να δώσουν μια απλή απάντηση. Τους είπα: Θέλετε να το κάνω εγώ τζάμπα;» ήταν τα λόγια της, έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.
«Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή» ανέφερε.
Tags:
Δυστύχημα στα Τέμπη,Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Τρίπολης | Η υπόθεση των 800.000 € με τα επιδόματα - Τζιούμης στο aftodioikisi.gr: "Για κακούργημα θα δικαστούν τρεις υπάλληλοι, δεν εμπλέκεται αιρετός"
- «Παράρτημα» της Καλαμάτας….
- Γιαννακούρας στη ΔΡΤ: "Μετατρέπουν το 11ο Σύνταγμα Πεζικού σε «τσόντα της Καλαμάτας» - Στόχος η πρώτη θέση για το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία"!
- «Απαλλαγή μη κερδοσκοπικών πολιτιστικών σωματείων από την υποχρέωση καταχώρισης στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»
- Ποδηλατάδα Υγείας στον Τυρό






