Σαμίου σε Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»
Ένα σχόλιο, που δεν χρειαζόταν, έκανε η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου για τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάτω από ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter.
Αρχικά υπουργός σε μήνυμά του χαρακτήρισε «μεγάλη ημέρα» την καταδίκη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Ακολούθησε το σχόλιο της τραγουδίστριας η οποία έγραψε: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν εάν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!», εννοώντας το τρένο από την τραγωδία των Τεμπών.
«Τι να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους πλέον….μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους κρίμα…», ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης στην Άντζυ Σαμίου.
Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης σε Πτωχό: "Ας αφήσει τα «παραμύθια» και να πει τι έγιναν τα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ του ΤΑΠΤοΚ"!
- Γορτυνία | Απεβίωσε ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Βαχλαίων, Τάκης Αγγελόπουλος
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ομοσπονδία Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας | Καταγγελία για μη πρόσληψη λόγω συνδικαλιστικής δράσης στη Μεγαλόπολη
- Παράταση για τον καθαρισμό οικοπέδων!
1 σχόλιο
-
Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς ρε που έχεις και τα μούτρα να σχολιάσεις τον κοσμάκη που τον έχετε φτάσει στα όριά του παλιοαλήτες. Σιγά μη βγεις κι απο πάνω κιόλας






