Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ | Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ | Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα

Διαθέσιμα είναι τα αποτελέσματα με τους ωφελούμενους προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που αφορά τόσο παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας όσο και παιδιά και άτομα με αναπηρία .

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που αναγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων των παιδιών ανήλθε σε 237.253.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι αιτήσεις με πλήρη φάκελο που αφορούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας (Βρέφη και προ-νήπια), καθώς και παιδιά και ΑμεΑ.

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Το Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών αφορά παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας και παιδιά & άτομα με αναπηρία και υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε στις 22 Αυγούστου 2023 η επεξεργασία των αιτήσεων και των ενστάσεων για χορήγηση vouchers, και τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της
Ε.Ε.Τ.Α.Α. ( www.eetaa.gr  – paidikoi.eetaa.gr ).

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή των οριστικών αποτελεσμάτων θα είναι δυνατή με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του /της αιτούσας/αιτούντα, ως ακολούθως:

 23/8/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 0,1,2
 24/8/2023 για τα ΑΦΜ που λήγουν και σε 3,4,5, και
 25/8/2023 για όλα τα ΑΦΜ

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που αναγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων των παιδιών ανήλθε σε 237.253.

Ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι αιτήσεις με πλήρη φάκελο που αφορούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας (Βρέφη και προ-νήπια), καθώς και παιδιά και ΑμεΑ.

Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος για την περίοδο 2023-2024 ανέρχεται σε 341.200.000 ευρώ, αυξημένο πλέον των 10 εκατομμυρίων σε σχέση με την περσινή περίοδο 2022-2023
και είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027, από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ) και από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής
και Οικογένειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...