Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίδομα θέρμανσης | Ξεκινούν οι πληρωμές

Επίδομα θέρμανσης | Ξεκινούν οι πληρωμές

Πριν τα Χριστούγεννα αναμένονται οι πρώτες πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης, καθώς όπως προβλέπει η διαδικασία καταβολής των χρημάτων στους δικαιούχους, οι πιστώσεις στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι επόμενες δύο φάσεις, τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο.

Οι πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης

Συγκεκριμένα, οι τρεις ημερομηνίες πληρωμής του επιδόματος θέρμανσης είναι οι παρακάτω:

-έως τις 22 Δεκεμβρίου 2023 για την προκαταβολή και το σύνολο των αγορών, που θα τιμολογήθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2023, εφόσον αυτές αντιστοιχούν σε επίδομα που υπερβαίνει το ποσό της προκαταβολής και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 8η Δεκεμβρίου 2023.

-έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2024.

-έως τις 30 Απριλίου 2024 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πώς όσοι ήταν δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης και κατά τη χειμερινή περίοδο 2022 – 2023 λαμβάνουν ως προκαταβολή επιδόματος θέρμανσης το συνολικό ποσό επιδόματος που τους είχε καταβληθεί κατά την περσινή περίοδο.

Ωστόσο, αν κάποιος από τους δικαιούχους της επιδότησης έλαβε κατά τη χειμερινή περίοδο 2022-2023 προκαταβολή, που υπολειπόταν του ήμισυ (1/2) της αξίας των επιλέξιμων αγορών των επιδοτούμενων ειδών καυσίμων θέρμανσης ή θερμικής ενέργειας, τότε δεν είναι δικαιούχος προκαταβολής.

Πηγή: ΟΤ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...