Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στέφανος Κασσελάκης | Ορκίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Θήβα!

Στέφανος Κασσελάκης | Ορκίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Θήβα!

Τέλος η στρατιωτική θητεία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου – ημέρα των γενεθλίων του- ορκίστηκε στη Θήβα.

Στις 11:00 ξεκίνησε η τελετή ορκωμοσίας την οποία παρακολούθησαν συγγενείς, γονείς και φίλοι των φαντάρων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, πήρε σήμερα τιμητική άδεια πέντε ημερών και θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στο στρατό στις 15 Μαρτίου, προκειμένου να εκπληρώσει την σύντομη στρατιωτική του θητεία ως ομογενής. Η θητεία του είχε διάρκεια 20 μέρες.

Σε ψαροταβέρνα με φαντάρους από τον θάλαμό του

Μετά τη λήξη της τελετής ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη», θα πάει για φαγητό σε ψαροταβέρνα της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μίλησε στην Δανάη και στην παρέα της.

«Ενημερώθηκα τηλεφωνικά ότι θα έρθει κ. Κασσελάκης από το γραφείο του στην Αθήνα. Μαζί του θα είναι και κάποιοι φαντάροι από το θάλαμό του ως καλεσμένοι. Θα είναι γύρω στα 50 – 60 άτομα, δεν γνωρίζω ακριβώς τον αριθμό», είπε.

Ο κ. Κασσελάκης, όπως προαναφέραμε γίνεται σήμερα 36 ετών.

Φίλοι και συνεργάτες του θα μαζευτούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να γιορτάσουν όλοι μαζί σε γνωστό μπαρ στην περιοχή του Ψυρρή.

Δείτε εικόνες από την ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη 

https://www.in.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...